Andrea több mint húsz évig volt szerelmes a párjába. Ám összeköltözésük után a férfi féltékenységi rohamokat kapott, aminek tettlegesség lett a vége.

Idilli kapcsolatnak indult

A Budapesten élő 44 éves Vida Andrea és párja kapcsolata, de az asszonynak nagyon hamar rá kellett döbbennie, hogy a romantikus álmot rémálom követi. Kisebb veszekedésekkel kezdődött a baj, majd Andrea állítása szerint a férfi féltékenységi rohamai miatt az egyik alkalommal meg is támadta őt, és ennek során súlyos sérüléseket szenvedett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Már 24 éve ismerik egymást

„Mindig is olyan se veled, se nélküled kapcsolatunk volt. Szerelmes voltam belé, amit ő is viszonzott. Nekem az előző kapcsolatomból van két gyermekem, de ők már nagyok. Egy idő után összeköltöztünk az ő lakásában, Pesterzsébeten. Nem sokkal ezután kezdődtek a gondok, hamar kimutatta a foga fehérét…” – írta a borsonline.hu

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Féltékenységi rohamokat kapott a férfi

Andrea már korábban is felfigyelt a kertészként dolgozó férfi túlzó féltékenységére, amiből kisebb viták is kialakultak, de sose gondolta, hogy ennyire elfajulhat a dolog.

Viták korábban is voltak

„Féltékeny volt az idegenekre, a testvéremre, de még a két fiamra is. Ha mentünk az utcán együtt, azt mondta, hogy ne nézzek be az autókba, mert biztos ismerem a vezetőt… Ne köszönjek senkinek, ne nézzek rá senkire. Ellenőrizgette a telefonomat és ha öt percet késtem otthonról, már kiverte a balhét. Így utólag már tudom, hogy ekkor kellett volna tovább állnom…”

Vasalóval verte be a fejét

Már akkor szakítanom kellett volna vele, amikor beláttam, hogy minden nap csak vitatkozunk. Mindig abban reménykedtem, hogy ez volt az utolsó alkalom és rosszabb nem lehet, de nagyot tévedtem! Az egyik vita alkalmával olyan ideges lett, hogy ami a keze ügyében volt, azt hozzám vágta. Az én esetemben ez egy vasaló volt. Betörte vele a fejem… Az ütés hat centis sebet hagyott, amit össze kellett ölteni. Azt hiszem, ezek után már borítékolható, hogy mi következett.

Április másodikán nagyon összevesztek

„Bevallom, ittunk is. Kiabáltunk a szobában, majd hirtelen nekem esett. Felpofozott, megtépte a hajam és ellökött. Néhány másodpercig elveszíthettem az eszméletemet, de ő nem állt le. Miközben a földön voltam, rugdosni kezdte az oldalamat.”

Ha nem megy kórházba, elvérzik

„Másnap nagyon rossz állapotban voltam. Dolgozni indultam volna, de alig bírtam mozdulni. A párom azt mondta, hogy feküdjek le, pihenjek csak, de tudtam, hogy el kell jutnom egy kórházba. Kiderült: annyira megvert, hogy leszakadt a lépem, belső hasi vérzésem volt és több bordám is eltört. A kórházban nem mertem elmondani senkinek, mi történt. Azt hazudtam, hogy otthon elestem és bevertem az oldalamat a fürdőkádba.”

Azonnal meg kellett műteni

Andreát az ultrahangos vizsgálat után azonnal betolták a műtőbe, ugyanis a sérülései olyan súlyosak voltak, hogy az orvosok szerint elvérzett volna.

A férfi bánja már, de a párja feljelentette

„Ő minden nap bejárt meglátogatni. Elmondta, hogy szeret és ha felgyógyulok, akkor új életet kezdünk és megváltozik minden. Én ezt egy darabig hallgattam, majd az egyik alkalommal, amikor távozott a kórházból, írtam egy e-mailt a 20. kerületi rendőrségnek és feljelentettem.”

Életveszélyt okozó sérülés miatt nyomoznak

A rendőrség tájékoztatása szerint a BRFK feljelentés alapján folytat nyomozást, amelyben egy férfit életveszélyt okozó testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgattnak ki gyanúsítottként és őrizetbe is vették. Azóta a bíróság elrendelte a férfi letartóztatását. A nyomozás jelenleg is folyamatban van.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Facebook/Illusztráció