Megint baleset történt az egyik leghírhedtebb kereszteződésben: noha meg kellett volna adnia az elsőbbséget az autósnak. Egy könnyebb sérültje lett a karambolnak.

Elfelejtette, hogy ott van?

Hétfőn késő este három autó ütközött Budapesten, a 18. kerület egyik legveszélyesebb kereszteződésében, a Lőrinci út és a Szálfa utca találkozásánál. Egy Peugeot 206 a Határ utca felől érkezett, azonban az autót vezető fiatal nő elfelejtett megállni a STOP-táblánál. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Rögvest leléptek

Behajtott a kereszteződésbe, ahol éppen akkor ért oda a Gilice tér felől egy Suzuki Ignis. A Suzuki a Peugeot jobb oldalába rohant, majd tovább sodródva a Szálfa utcán szemből érkező és a STOP-táblánál megálló Alfa Romeonak csapódott. A Peugeot vezetője, valamint utasa kiszálltak a roncsból és rögtön elhagyták a helyszínt.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kisebb sérüléseket szenvedtek

Egyikük később visszatért, de azt nem tudni, ő az utas vagy a sofőr volt. Ő könnyebben megsérült, a Suzukit vezető nő és az Alfa Romeoban ülő két férfi sérülés nélkül megúszta a balesetet. A helyszínre riasztott fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A mentés pillanatai

Az összetört autók

A baleset után

A fának csapódva

Totálkáros autó

Előkészületek a mentéshez

(Fotók forrása: 24h Autószerviz – Autómentő/Kovács Attila.)