Március 19-én, egy debreceni ingatlan előtt keveredett szóváltásba a szomszéddal egy, éppen a nővérénél vendégeskedő rendőr. A feldúlt állapotú férfi a szomszéd mellett lévő, földdel teli talicskát felrúgta, majd a férfit az arcán leköpte, megütötte és dulakodni kezdett vele.

Rendőr dulakodott

Két férfi verekedett össze Debrecenben még márciusban, az egyikójük egy szabadidős rendőrs volt – írja az ügyészség közleménye.

A nők is összekaptak

Miközben a két férfi a földre került, a hangoskodás miatt megjelentek a feleségeik és a rendőr nővére is, akik kiabálva szintén veszekedni kezdtek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Cicaharc

A szóváltás során a rendőr nővére meglökte a szomszéd feleségét, aki erre visszatámadt és kétszer megütötte a nőt a fején, illetve felé rúgott. 

Segített a férjének

Ezután a férfiak között még mindig zajló dulakodásba a két nő is bekapcsolódott, majd a rendőr felesége is odaszaladt a földön lévő férfiakhoz és többször megrúgta a szomszédot. 

Jött a szomszéd

A több percig tartó dulakodásnak végül a többi szomszéd megjelenése vetett véget, akik a helyszínen tartózkodó ismerősökkel szétválasztották a feleket.

Jól jön a videó

A beszerzett videofelvételek alapján megállapítható, hogy a rendőr által jogtalanul megtámadott férfi – aki a bántalmazás következtében könnyű sérüléseket szenvedett – cselekménye a támadás elhárításához szükséges mértéket nem lépte túl, magatartása jogos védelemnek minősül, ezért ellene eljárás nem folytatható.

Nem mindenki ússza meg 

Az ügyben négy gyanúsított van – jelezte az ügyészség közleménye.

Videó a verekedésről, amelyen 5 ember látható

Címlapfotónk az ügyészség videójából való.