Dráma Szegeden: ma hajnalban egy eddig ismeretlen személy leugrott vagy leesett a szegedi Belvárosi hídról. Nagy erőkkel, sokan keresik.

Leesett vagy leugrott

Helyi információik szerint ma hajnalban valaki leugrott vagy leesett a Belvárosi hídról Szegeden. A tűzoltók és a rendőrség mellett a vízirendőrség is a helyszínen van. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem adják fel

A Szeged365.hu hírei szerint negyed 8 környékéig nem vezetett sikerre a keresés, de nem adják fel: rengeteg rendőrt, mentőst és vízimentőt vezényeltek ki a Tisza partra.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Bejelentést kaptak

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint bejelentést kaptak arról, hogy valaki leugrott a hídról. A mentősök egyelőre senkit sem szállítottak kórházba az esettel kapcsolatban.

Átmászott a korláton

A Kékvillogó.hu tudósított arról, hogy augusztus 29-én, az esti órákban, a Margit-sziget területén szolgálatot teljesítő rendőröktől kért segítséget egy bejelentő, aki elmondta, hogy egy asszony a híd korlátján átmászva a folyóba akarja vetni magát.

Visszatartotta a szemtanú

Ezután a szemtanú odalépett hozzá, és próbálta szándékáról lebeszélni, majd a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta az ugrástól. 

Kórházba vitték

A járőrök végül sikeresen megakadályozták az öngyilkossági kísérletet. Kérdéseikre a nő összefüggéstelenül, zavartan válaszolt, elmondása szerint nagyobb mennyiségű alkoholt fogyasztott. Később a mentőszolgálat munkatársai további kivizsgálás céljából kórházba szállították.

Családi tragédia

Ugyancsak a Kékvillogó.hu írt arról, hogy három gyermek maradt félárván, miután édesapjuk az idősebb kisfia után ugrott a Dunába. A 6 éves gyermeket sikerült kihúzni, a családapa azonban meghalt. Holttestét pár órával a tragédia után találták meg.

Hatéves fia esett a vízbe

A férfi a családjával a homokpadon fürdőzött, amikor hatéves kisfia a vízbe esett. Azonnal utána ugrott, ám önerőből nem tudtak kiúszni. 

Drámai pillanatok

A kisfiút kihúzták a vízből Ekkor egy másik fürdőző sietett a segítségükre, a kisfiút sikerült megmentenie, azonban az apa elmerült. A férfi keresésében a mohácsi hivatásos tűzoltók segédkeztek, a Tűzmadár tűzoltóhajót is bevonták, a vízi rendészet három hajóval vett részt a kutatásban. Később a Mohácsi Speciális Mentő és Önkéntes Tűzoltó Egyesület hat önkéntessel, a Bács-Kiskun megyei Havária Egyesület két búvárral, Tolna megyéből a Szekszárdi Kutató-mentőcsoport öt emberrel, egy hajóval és egy személykereső szonárral csatlakozott a keresőcsapathoz.

László tudott úszni

„A férjem tudott úszni, és amikor megfogta, kiemelte a gyereket jó magasra, egy másik férfi pedig, aki a parton sütögetett, kihozta őt. László ezután elmerült, és nem jött fel többé” – mondta a gyászoló családanya. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a szegedi Belvárosi híd. Fotó: Wikipédia