Súlyos agyrázkódással szállította kórházba egy mentőhelikopter a 19 éves futballistát, aki csapata támadásánál a visszafelé futó hazai védő felszabadító lövésébe „belenézett”.

Kis híján tragédia

Nagyszerű tavaszi időben indult a Nagycenk–Répcementi megyei II. osztályú, nyugati csoport U19-es labdarúgó mérkőzés. A második félidőből mindössze 12 perc telt el, amikor viszont kis híján tragédia történt, amelyet a véletlenek sorozata okozott volna. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Belenézett egy lövésbe

A csereként pályára lépő Ódor Ármin, a Répcementi játékosa az 56. percben csapata támadásánál a visszafelé futó hazai védő felszabadító lövésébe „belenézett”. Az erős, közeli lövés úgy arcon találta, hogy elvesztette egyensúlyát.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Beletérdeltek  

A földre esés közben egy másik hazai játékos térde az egyensúlyát vesztő játékos halántékával találkozott. Ódor Ármin mozdulatlanul terült el a pályán.

Esetkocsit kértek

Az első segítség gyorsan érkezett, de a lap úgy tudja, az autóban nem volt mentőorvos. A mentő szakemberei, látván az eset komolyságát, esetkocsit kértek, ám a megérkezéséig rohamosan telt az idő.

Mentőhelikoptert hívtak

A kiérkező mentőorvos a diagnózis alapján mentőhelikopter segítségét kérte, közben megkezdte a játékos állapotának stabilizálását – írta a Kisalföld.

Kórházba siettek vele

A Sármellékről érkező helikopter a sérült fiatallal a kórházba sietett, az ott maradt csapattársak és a hozzátartozók pedig nehéz perceket éltek át – várták a híreket a fiúról.

Magához tért a fiatal

Jó hír, hogy a fiatal Ódor Ármin a kórházban magához tért, de súlyos agyrázkódása miatt megfigyelés alatt tartják és további vizsgálatokat végeznek rajta.

Félbeszakadt a meccs

Az utánpótlás-mérkőzés félbeszakadt, a felnőttek találkozóját a két csapat labdarúgói és vezetői döntése alapján lejátszották. A vendég Répcementi 5-2-re győzött. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció