Két nappal a születésnapja előtt gázolt halálra a vonat egy 16 éves fiút. A mozdonyvezető észre sem vette a balesetet, a fiú holttestét később találták meg a síneken.

Holttest a sínek mellett

 „Ma ünnepelnünk kéne, ehelyett most mindenki sír! Itt hagytál minket!” – ezekkel a sorokkal búcsúzott az édesanyja attól a fiútól, akit elgázolt a vonat Békésben. Hétfőn hajnalban, 5:48-kor tett valaki bejelentést a rendőrségen, hogy egy holttestet talált Medgyesegyháza és Kétegyháza között a sínek mellett. Az első rendőrségi vizsgálatok kiderítették, hogy a fiút elütötte egy vonat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Észre sem vették

Az ügy felderítését megnehezíti, hogy az esetet egy mozdonyvezető sem jelentette, ami azt jelenheti, hogy az érintett észre sem vette, hogy elütött valakit út közben.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem érte meg a születésnapját

Időközben kiderült, hogy az áldozat egy nagykamarási fiú volt, aki kettő nappal 17. születésnapja előtt hunyt el. „Elmentél, és még csak el sem tudtam búcsúzni! Drága Kicsikém, boldog születésnapot odafenn. Amíg élek, nekem te maradsz a kicsikém” – írta a fiú édesanyja.

Elvették a legdrágább kincsüket

Márk családja teljesen összeroppant a gyásztól. „A Jóisten azt vette el tőlem, ami a legdrágább kincsem volt! Az unokámat!” – írta a fiú nagymamája, aki ismerőseinek azt írta, nem lehet kibírni azt, ami családjukban történt – számolt be róla a Ripost.

Nem tudják, hogy történt

A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a fiatal tragédiáját, ami azt jelenti, hogy vagy baleset történt, vagy a fiú önkezével vetett véget életének. A vizsgálatok azt is tisztázzák majd, hogy melyik vonat gázolhatta el a fiút.

Öngyilkos lett

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy borzasztó tragédia történt vasárnap: a Poroszló és Füzesabony között közlekedő vonat halálra gázolt egy férfit. Kiderült: az áldozat maga dönthetett úgy, hogy véget vet az életének. 

Megmagyarázhatatlan tett

A sokgyermekes családapa megmagyarázhatatlan tettére párja próbált magyarázatot találni. A nő éppen hazafelé tartott, amikor értesítették a halálesetről. Összetört, gyermekeik jövőjéért aggódik.

A munkáját is elveszíthette volna

Lászlót a rá váró büntetőeljárás nyomaszthatta annyira, hogy úgy döntött, eldobja az életét. Augusztus elején ugyanis bevonták a jogosítványát, mert ittasan vezetett. Így azonban a munkáját is elveszíthette volna. Traktort is vezetett ugyanis. A főnökei előtt titkolta, hogy ugrott a jogsi, pedig – mint később kiderült – tudtak volna segíteni neki.

Nyomasztotta

A kihallgatás időpontja pedig egyre csak közeledett, azzal riogatták, hogy akár őrizetbe is vehetik, ha nem jelenik meg. Egyre csak nyomasztotta az ügy, egyre nagyobb volt rajta a teher a felesége elmondása szerint.

Odaadó apa volt

Borsnak azt mondta, hogy párja odaadó apa volt, aki a két, közös gyermekük mellett szeretettel nevelte az nő előző kapcsolatából származó négy, valamint a saját, előző házasságából született három gyermeket is. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció