A Győr környékén élő férfi az interneten bűvkörébe vonta a 11 éves gyereket. Többször elutazott Érdre, hogy találkozzon vele, titkos szerelmi viszonyt alakított ki a gyerekkel. A bűnös románc addig tartott, amíg a kislány el nem árulta a szüleinek mi történt – írja a BudaPestkörnyéke.hu hírportál.

Két évig tartott a bűnös románc

A férfi és a kislány kapcsolata két évvel ezelőtt kezdődött. Az akkor 11 éves gyermeket egyre inkább bűvkörébe vonta, erősödő érzelmeit, szerelmét táplálta, az érzelmi kötődés egy idő után testi vonzalommá alakult.

Rávette a kislányt a titoktartásra

A férfi mindvégig tudta, kapcsolatukat, annak büntethetősége miatt titokban kell tartaniuk, a lányt is erre vette rá, nehogy lebukjon.

Erdőkben bújtak össze

Győr-Moson-Sopron megyei lakóhelyéről képes volt több száz kilométert utazni a titkos, erdőkben megszervezett találkákra.

Messenger üzenetek után testi kapcsolat

Az előzőleg üzeneteket váltva megbeszélt találkozókon többször testi kapcsolatot is létesített a kislánnyal.

Bevallotta az apukájának

Viszonyukra akkor derült fény, amikor a gyermek végül szülője kérdésére bevallotta, az apa pedig feljelentést tett a rendőrségen.

<

Lekapcsolták a férfit

Az érdi nyomozók is több száz kilométert utaztak, október 14-én délután elfogták, előállították és őrizetbe vették a 35 éves férfit.

<

Nem tagadta

Kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett, bűnös cselekedetét nem tagadta. Lakóhelyén mobiltelefonját és számítástechnikai eszközeit lefoglalták. Az azóta letartóztatott férfi elleni eljárást az Érdi Rendőrkapitányság folytatja le.

<

Kiemelt kép: részlet a rendőrség videójából

<