A gyanú szerint két férfi összeszólalkozott, majd a fiatalabbik több késszúrással megsebesítette vitapartnerét, aki ennek következtében életét vesztette.

Tácon történt

A rendőrségre 2021. október 17-én délután érkezett bejelentés arról, hogy Tácon egy férfit megszúrtak. A helyszínre érkező rendőrök elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, egy 22 éves helybélit, akit a rendőrségre előállítottak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem lehetett megmenteni a 62 éves férfit

A férfi kihallgatása folyamatban van. A mentőszolgálat munkatársai próbálták újraéleszteni a 62 éves áldozatot, azonban ez nem vezetett eredményre, a sértett a helyszínen meghalt, írja a police.hu. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság az ügy kapcsán emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást.

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A gyilkos fegyver:

A gödi késelés áldozatát most temették el

Itt a Kékvillogó oldalán is beszámoltunk róla, hogy a nyílt utcán halálra késelte a párját egy férfi Gödön. A 34 éves Enikőt több mint tízszer szúrta meg a férfit, a szívét kétszer is átszúrta. A fiatal nőt bár még élve szállították kórházba, meg is műtötték, ám nem sokkal később belehalt a sérüléseibe. Enikőt nemrégiben temették el.

Kapcsolódó:

Párkapcsolatban éltek

Enikőt a férfi rendszeresen fenyegette, nem akarta, és nem engedte, hogy viszonyuk véget érjen. A feltételezett támadót 1 óra 50 perc körül fogták el.

Pár hónapja ismerték egymást

Az áldozat és barátja hónapokkal azelőtt ismerkedett meg, kapcsolatuk azonban az utóbbi időben megromlott. A Blikk az eset kapcsán azt írta: önző, kegyetlen birtoklásvágy munkálhatott abban a férfiben, aki halálra késelte kedvesét Gödön. 

“Megígérted, hogy nem fogsz bántani”

A lapnak sikerül beszélnie, egy a gyilkosság helyszíne mellett lakó férfival, aki hallotta is a meggyilkolt asszony utolsó szavait: „Megígérted, hogy nem fogsz bántani”.

A tragédia előtt pár héttel is balhé volt

“Három hete is volt náluk egy balhé, amikor a családfő születésnapját ünnepelték. Rendesen felöntöttek a garatra, Lacika pedig teljesen begőzölt. A párja beugrott a kocsijába és padlógázzal elhajtott. Előtte üvöltöztek és dulakodtak is egymással. A zsarukat is kihívták rájuk. A szülők nagyon rendes emberek, de a fiuk kicsapongó életet élt, rendszeresen drogozott is.” – mondta a lapnak a család egy közeli ismerőse akkor

Megszólalt az áldozat édesanyja

Enikő szintén Gödön élt az idős szüleivel, illetve a 10 éves kisfiával. A 74 éves asszony most megtörten nyilatkozott a lapnak. “Este elment és azt ígérte, reggel haza jön. Kerestük már mindenfelé, aztán délután kettőkor hívtak a rendőrök, hogy a lányomat előző este megkéselték. Azonnal bementünk a kórházba. Az intenzíven feküdt mély altatásban. Előtte négyszer kellett újraéleszteni. Még lélegzett, de azt mondták, készüljünk fel a legrosszabbra. Még el sem tudtunk tőle búcsúzni. Azt nem tudjuk, pontosan hány vágás érte, de rengeteg vért vesztett. Az biztos, hogy a szívét is átszúrta az az embertelen férfi ” – mondta könnyeivel küzdve az asszony.

Nem akarta elengedni a nőt

A lap azt írja Enikő és a párjának kapcsolata már hónapokkal ezelőtt megromlott, ám a férfi nem törődött bele a lezárásba: fenyegette és bántalmazta is a nőt, aki most egy 10 éves kisfiút hagyott itt árván. Az áldozat édesanyja elmondta, hogy a kicsi most teljesen árva lett, ugyanis az édesapja pár évvel ezelőtt, tüdőrákban hunyt el. “Azt üzenem Lászlónak, sose szabaduljon ki a börtönből, ott dögöljön meg!” – mondta az asszony, az árván maradt kisfiú pedig annyit tett hozzá:  „Remélem, anya a mennybe került és ott jó neki!”

Most temették el

Enikőt most, másfél hónappal a gyilkosság után tudta a családja eltemetni. A búcsúztatáson az áldozat 11 éves kisfia is ott volt, aki a nagypapája kezét szorítva, könnyek nélkül, felnőtteket megszégyenítő bátorsággal bírta ki a szertartást, írja a Blikk. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció