A legtöbb bűnelkövető szeretné elkerülni azt, hogy a rácsok mögé kerüljön. Nem így tett történetünk főhőse, az érintetteknek nem kevés bosszúságot okozva. Sikerült elérni amit akart: őrizetbe vették, s indítványozták letartóztatását-

Ebben a pesti utcában garázdálkodott

A ferencvárosi rendőrök  garázdaság bűntett gyanúja miatt folytat eljárást egy budapesti férfival szemben, aki a jelenlegi adatok szerint november 16-án 6 óra körül egy 15 és fél centiméter pengehosszúságú késsel négy autó kerekét szúrta ki a ferencvárosi Haller utcában.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Önként ment be

Ilyenkor úgy folytatódna egy átlagos cikk, hogy keresik az elkövetőt, netán a helyszínen elfogták a rendőrök. Nos, jelen esetben ez nem helytálló, ugyanis emberünk a tette után maga ballagott be a helyi kapitányságra hogy közölje, mit tett.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem akart nagy bosszúságot

A nyomozók a 42 éves férfit felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. B. Tamás mindent elismert. Azt mondta a nyomozóknak, hogy véletlenszerűen választotta ki a négy gépkocsit, amelyeknek csak egy-egy abroncsát rongálta meg, hogy minél kisebb kellemetlenséget okozzon a tulajdonosnak, de azért sikerüljön börtönbe kerülnie.

Nem tudni, miért akart börtönbe menni

A nála lévő kést külön ebből a célból hozta magával, amelyet a rendőröknek átadott, így azt lefoglalták tőle. Kívánsága teljesült, ugyanis őrizetbe vették, s kezdeményezték letartóztatását is. Az nem derül ki a rendőrség hivatalos beszámolójából, hogy miért szeretett volna börtönbe kerülni.

Sokan próbálkoztak

Nem B. Tamás az egyedüli, aki úgy szeretett volna a rácsok mögé kerülni, hogy ezzel a szándékkal követ el valamilyen bűncselekmény. 2020-ban egy komáromi férfi teljesen kilátástalan helyzetbe került, s úgy tett, mint ha rabolni akart volna.

Közmunka lett a vége

Megszakadt a kapcsolata a családjával, munkanélküli lett, lakóhelyét elveszítette, s ekkor döntött úgy, hogy börtönbe akart kerülni, mert úgy legalább lesz hol aludnia. Ennek jegyében szemelt ki magának egy dohányboltot a városban. Eljátszotta, hogy a bevételt szeretné, s ezt elmondta a rendőröknek is. Hatóság félrevezetése miatt 280 óra közmunkát kapott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Vissza Pestre, a helyszíni szemle képeihez

Nem nagy rés, de közlekedni pont nem lehet vele

Az eredmény

(Kiemelt képünk forrása: police.hu.)