Több helyen is bombariadó van az országban. Hangosbemondóban kérik a vásárlókat, hogy haladéktalanul hagyják el az épületet Budapesten az Árkádból, a Corvin Plázából, a Mammutból, az Aréna Plázából, a Westendből és a MOM Parkból is. Bombariadó van a Debrecen plázában, Győrben két plázában, Szegeden és Miskolcon is. Az érintett plázákba tűzszerészeket küldtek, közben nyomozást indítottak közveszéllyel fenyegetés miatt. A támadók minden esetben e-mail-ben küldték a fenyegetést.

Frissítés: 18:50

„A debreceni vasútállomás épületében a jegypénztár nem közelíthető meg bombariadó miatt elrendelt hatósági vizsgálat következtében, ezért szünetel a jegyváltás. Az utasok a vonatokon pótdíj nélkül válthatják meg a jegyeiket a vizsgálat végéig. Javasoljuk az online jegyvásárlást az ELVIRA vagy a MÁV mobilalkalmazás segítségével.A bombariadó a vonatközlekedést nem érinti” – írja a MÁV

Frissítés – 18:14

Miután a budapesti Mammut Bevásárlóközpontban hangosbemondón bemondták, hogy mindenki hagyja el az épületet, az egyik borbély az utcán folytatta a munkát.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

FRISSÍTÉS – 18:00

Budapesten, már a MOM Parkban, a Mammutban és a Corvin Plázában is bombariadó van, ebből a két bevásárlóközpontból is kiküldtek mindenkit. Úgy tudjuk, Győrben és Miskolcon is fenyegetést kaptak a plázák.

Bombariadó a plázákban

Több budapesti és vidéki bevásárlóközpontban is bombariadó van: a Westenből, az Arena Plazaból és az Árkádból, valamint a kaposvári Kapos Plazából, valamint egy debreceni üzletből is kiküldték a vásárlókat. 

Sokáig tart az átvizsgálás

A Westendben, egyik biztonsági őr azt mondta a kint várakozó embereknek, hogy négy óra múlva tudjak engedni az embereket. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Több vidéki helyszínen is bombariadó van

Azóta kiderült, hogy bombariadó miatt zárták le a Pláza környékét Kaposváron, illetve Debrecenben is több helyszínre érkeztek ki a rendőrök bombariadó miatt.

Bombariadó Kaposváron

Bombariadó miatt átvizsgálják a kaposvári plázát. A rendőrség segítségét kedden délután négy óra előtt kérték a gyanú miatt.

Tűzszerész a helyszínen

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása alapján idáig nem találtak semmit és sérülés sem történt. A környéken forgalmi torlódásra és lezárásra kell számítani. Információink szerint hamarosan tűzszerész is érkezik a helyszínre.

E-mailben érkezett a fenyegetés

A sonline.hu úgy tudja, e-mailben érkezett a Pláza üzemeltetőjéhez a fenyegetés miszerint bomba fog robbanni az épületben. 

Lezárták a parkolókat

A helyszínen a gyalogosforgalmat és a létesítmény parkolóját lezárták. A közeli szupermarket előtt kisebb tömeg alakult ki a nézelődőkből és a Pláza dolgozóiból. 

Debrecenben a MÁV területén is riadó van

A civishir.hu azt írja, bombafenyegetés miatt intézkednek a rendőrök Debrecenben, a MÁV Piac utcai területi igazgatóságának épületében.

BRFK közlemény

„Országban több helyszín vonatkozásában érkezett bejelentés közveszéllyel fenyegetésről. A rendőrség bombakutatói a helyszíneken folyamatosan végzik a kutatásokat. Robbanóanyagot vagy robbantásra alkalmas eszközt nem találtak.”  – közölte a BRFK. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: