Rossz napja volt az autók feltörésére szakosodott 60 éves tolvajnak. A 2. kerületben nézett ki magának egy kék autót, neki is esett. Betörte az ablakait és kilopott a kocsiból minden mozdítható értéktárgyat. Szerencsére a rendőrök pont arra jártak, tetten érték és elkapták.

A nyomozók őrizetbe vették azt a férfit, aki a 2. kerületben a gyanú szerint közel százezer forint értékben lopott egy autóból, miután betörte a jármű ablakát.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Vagyonvédelmi Osztály Zseblopási Alosztályának nyomozói április 27-én délután a 2. kerületében felfigyeltek egy férfire, aki a Görgényi út végén található erdei parkolóban az autók utasterét nézte, majd feltört egy autót.

 A férfi betörte az autó hátsó ablakát, majd kivett belőle két hátizsákot. A Vagyonvédelmi Osztály nyomozói a 60 éves budapesti H. Bélát tetten érték és elfogták, így az ellopott táskák – a bennük lévő pénzzel, kulcsokkal, személyes tárgyakkal és iratokkal együtt, hiánytalanul meglettek.

A nyomozók a férfit előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol a BRFK 2. kerületi Rendőrkapitányság kollégái őrizetbe vették és lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. H. Béla beismerte a bűncselekmény elkövetését, a rendőrök pedig előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Kiemelt kép: A feltört autó – Forrás: police.hu