Amint azt a Kékvillogó.hu is megírta, meghalt az ismert színész, Pindroch Csaba sógora. A férfit családtagjai és barátai kétségbeesve keresték a közösségi oldalon, eltűnését a rendőrségen is bejelentették, ám nem nemrégiben kiderült, hogy életét vesztette. A tragikus eset kapcsán most megszólalt a Jászai Mari-díjas színművész is.

A színész is kereste

„Tegnap reggel óta nem ad magáról életjeleket szeretett sógorom, R. Sándor. Budapestről tűnt el, aki látta, tud róla valamit, kérem, értesítsen!” – írta a Facebookon a Jászai Mari-díjas színművész szerdán. Az Eltűnt Személyek Keresése E.Sz.K Hungary közlése szerint a férfi azonban holtan került elő. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Holtan került elő

A közösségi oldalukon ezt írták: „Sajnálattal értesítünk mindenkit, hogy a keddi napon eltűnt Sándort megtalálták, életén azonban már nem lehetet segíteni. Halálának körülményeit a rendőrség közigazgatási eljárás keretein belül vizsgálja. Családjának, barátainak őszinte részvétünket fejezzük ki. Minden segítőnknek, akik bármilyen formában is de próbáltak segíteni Sándor keresésében hálásan köszönjük a munkájukat. Nyugodj békében Sándor.” A szomorú hírt Sándor családja is megerősítette a Faceboon.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nagyszerű apa volt

„Kedves Barátaink, Ismerőseink és Mindenki, aki részt vett Sándor keresésében! Fájó szívvel tudatjuk Veletek, hogy Sanyit megtaláltuk. Ő már sajnos nem tudja megköszönni Nektek, amit érte tettetek. Ezúton szeretnénk megköszönni Mindenkinek a segítségét, amit az utóbbi napokban nyújtott Sanyi keresésében. Nyugodj Békében Drága Barátom, legyen számodra könnyű a föld! Szívünkben örökké az a vidám, jó szívű Apa, Férj, Barát, Ember maradsz, amilyen mindig is voltál!” – írták.

Mentősként dolgozott

Sándor egy magánmentős cégnél dolgozott, jól felszerelt betegszállító autót vezetett. A felesége bejelentést tett a rendőrségen, és azt szeretné, ha minél előbb bemérnék a férje telefonját, illetve átvizsgálnák azokat a helyeket, amerre gyakran sétált.

Szomorú üzenetet küldött

„Reggel elindult itthonról, az autóját otthon hagyta, de a kulcsát sehol nem találtuk meg. A telefonján viszont egy baljós üzenetet küldött, ami az instabil lelkiállapotát tükrözte. Pedig előtte még jókedvű, boldog volt” – mondta kétségbeesetten korábban a felesége a Blikknek.

Néha lelki problémái vannak

Pindroch Beáta szerint férje, amikor instabil állapotba került, el szokott menni a kőbányai otthonunkhoz közeli lakótelepre, hogy kiszellőztesse a fejét, de napokra sosem tűnt még el. Most azonban ez történt, sőt a történet olyan szomorú véget ért, amire feltehetően senki nem számított.

Beszéltek a nehézségeiről

A színész testvére szerint már korábban is előfordult, hogy mélypontra került, de idáig mindig meg tudták beszélni a nehézségeket. A férjével már több mint 20 éve alkottak egy párt, és mindennél jobban szerették egymást.

Barátai is keresték

Sándort nemcsak családja, hanem baráti is keresték. „Gyermekei sem tudják elérni, pedig ők a szeme fényei. Édesanyja sokkos állapotban van. Nagyon jó ember, nem kocsmázó, haverozó típus, csak a családjának él” – írta régi jó barátja a Facebookon, amikor még abban reménykedtek, a férfi épségben előkerül.

Egy pincében találtak rá

„Az az egész családja és mindenki más is azt hitte, hogy a közeli lakótelep irányába ment, hogy kiszellőztesse a fejét, de mint kiderült, egészen más történt. Úgy tudom, hogy a lakóhelyükön lévő lévő pincébe ment le az egyik szomszéd csütörtök este, szegény Sándor holttestét pedig ott találták meg. Ekkor értesítették a mentőket, rendőröket és a feleségét is – mondta a Blikknek a férfi egyik ismerőse.

„Köszönjük a megosztásokat!”

A Jászai Mari-díjas magyar színművész, Pindoroch Csaba a hivatalos Facebook-oldalán köszönte meg a kereséssel kapcsolatos segítséget a követőinek egy fekete szív kíséretében. „Nagyon köszönjük a megosztásokat, sajnos bekövetkezett, amitől féltünk” – olvasható a rövid posztban. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Pindroch Csaba – Forrás: RTL