Rosszul lett egy idős hölgy ma délután Budapesten, a Fehérvári úton, a Fonyód utcai villamos-megállónál és a villamos elé zuhant.

Pont érkezett a villamos

Idős hölgy a megállóban rosszul lett, beesett a sínek közé és az éppen odaérkező, a Móricz Zsigmond körtér felé tartó 41-es villamos elé zuhant. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Súlyosan megsérült

A villamos ütközője találkozott a nővel, aki ennek következtében súlyosan megsérült, a mentők kiemelték a sínekről, majd kórházba szállították.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Volt, aki a látványtól kapott sokkot

A megállóban egy másik idősebb hölgy végignézte az esetet, ami miatt sokkot kapott, őt is ellátták a mentőszolgálat szakemberei.

Pótlóbuszok jártak

A baleset miatt a 17-es, a 41-es és a 47-es villamos helyett fél órán keresztül pótlóbusz közlekedett Albertfalva kitérő és Budafok kocsiszín között.

Szegény néni papucsa is látszik

A mentők és a rendőrök gyorsan a helyszínre értek

Szörnyű látvány volt

Nemrég a Kőbányai úton történt baleset

A budapestkörnyéke.hu is megírta korábban, hogy összeütközött egy villamos és egy személyautó Budapesten, a Kőbányai úton péntek kora délután – közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel.

Tűzoltók is a helyszínen

A VIII. kerületben történt baleset műszaki mentését a fővárosi hivatásos tűzoltók végzik. Szerencsére személyi sérülés nem történt, de a közlekedési káosz ettől függetlenül óriási.

A 28-as és a 28A villamosok nem közlekedtek

A Budapesti Közlekedési Központ a BKK Info közösségi oldalán azt írta, hogy az Eiffel műhelyháznál történt baleset miatt a Kőbányai út 21. és Kőbánya alsó vasútállomás között nem közlekedik a 28-as és a 28A villamos, a kieső szakaszon a 9-es autóbusszal lehet utazni.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: Budapestkörnyéke.hu