Verekedésig fajult egy gyermekelhelyezési polgári per az egyik somogyi bíróságon. A bíró az épületben tartózkodó bírósági alkalmazottaktól kért segítséget az indulatok megfékezése érdeklében.

Ezért folyt az eljárás

A Somogy Vármegyei Főügyészség közleménye szerint szülői felügyeleti jog gyakorlása, kapcsolattartás és a gyermektartásdíj-fizetés szabályozása miatt volt polgári peres eljárás egy nő és a volt élettársa, a későbbi vádlott között. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Külön ültették a feleket

A felek között vita alakult ki a közös gyermekek karácsonyi láthatása kapcsán, ezért a tárgyalást vezető bíró a felperes anya mellett álló édesapját, aki egyébként a pár egyik gyermekét tartotta kezében, a hallgatóság közé ültette a további szóváltás elkerülése érdekében.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Üditős palackkal verte a fejét

A kedélyek azonban nem csillapodtak, és az alperes édesapja egy üdítőitalos palackkal többször fejbe ütötte az előtte helyet foglaló férfit.

Többen kezdték ütni a férfit

Az idősebb férfi bántalmazásába ekkor bekapcsolódott a másik fél, és annak a tárgyalóteremben lévő hozzátartozói is, akik. Ököllel ütötték az áldozatukat, aki a felsőtestére mért ütésektől a padra esett. Az egyik támadó lábon is rúgta.

Unokáját tartotta

A férfi nem tudott védekezni a bántalmazással szemben, mert továbbra is a kezében tartotta egyik unokáját. A felperes mindeközben igyekezett védeni édesapját, őt viszont egy másik elkövető a karjánál fogva lerántotta a hallgatóság részére fenntartott padra.

A bíró segítséget kért

A tárgyalást vezető bíró ezalatt segítséget kért az épületben tartózkodó bírósági alkalmazottaktól, akiknek a többszöri, határozott felszólítására a verekedők végül felhagytak a bántalmazással.

Vádat emeltek ellenük

A Fonyódi Járási Ügyészség hatósági eljárás csoportosan elkövetett megzavarásának bűntette miatt emelt vádat a támadó és három hozzátartozójával szemben. Az ügyészség felfüggesztett börtönbüntetést kért az összes vádlottra. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: ebben a tárgyalóteremben történt a balhé – Forrás: ugyeszseg.hu