Baleset történt hétfőn délután Budakeszin: egy személygépkocsi a Budakeszi-árok feletti híd korlátjának ütközött. Az eset során egy személy könnyebben megsérült, akit a mentők kórházba szállítottak.

Riasztás a Fő utcára

A Budakeszi Önkéntes Tűzoltó Egyesület arról számolt be, hogy hétfő délután a Fő utcára, a piachoz kaptak riasztást. Egy személygépkocsi a Budakeszi-árok feletti híd korlátjának ütközött. Az eset során egy személy könnyebben megsérült, akit a mentők kórházba szállítottak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Biztosították a helyszínt

A helyszín biztosítása után, a második kerületi hivatásos tűzoltókkal együtt a kifolyt folyadékokat felitatták és a forgalmi akadályt megszűntették, valamint a forgalom irányításában is tevékenyen részt vettek – áll a Facebook-bejegyzésben.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A baleset helyszíne

Arra ment, amerre piros volt a lámpa

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy Budapesten is baleset történt, ezúttal működő lámpák mellett egy Toyota Prius, egy Mercedes A 180 és egy Volvo XC60 ütközött amiatt, hogy a Prius fiatal férfi vezetője járművével Csepel felől érkezve a balra kanyarodó sáv zöld jelzését figyelte, ám egyenesen haladt tovább, abba az irányba viszont pirosat mutatott a jelzőlámpa. 

Nekiütközött egy Mercedesnek

Emiatt a kereszteződésben a Kvassay Jenő útról a Gubacsi út felől balra, a Soroksári út kifelé vezető oldalára szabályosan kanyarodó Mercedes a Toyota bal oldalának ütközött, majd visszacsapódott a mögötte szintén balra kanyarodó Volvo elejének.

Kórházba vitték a féléves kislányt

A Mercedesben egy háromtagú család ült – a hátul szabályosan, gyerekülésben utazó fél éves kislányt a helyszínre riasztott Szent Márton Gyermekmentő elővigyázatosságból kórházba szállította, de nem sérült meg, mint ahogy a szülei, illetve a másik két autó sofőrje sem.

Lezárták az utcát

A balesethez riasztott fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a Mercedest. A helyszínelés idejére a Kvassay Jenő út Soroksári út és Gubacsi út közötti szakaszát teljes szélességében lezárták.

Két keréken állt meg

Egy másik baleset is történt a fővárosban. Elszámította magát a sofőr: az Erzsébet híd budai hídfőjénél egy Opel Corsa kisodródott a buszsávba, majd a járdaszegélynek ütközött és felborította az egyik beton elválasztó elemet. Végül két keréken állt meg. A bajba jutott lányoknak egy arra közlekedő mentőautó személyzete segített, ketten kerültek kórházba. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a budakeszi baleset helyszíne. Fotók: Facebook/Budakeszi Önkéntes Tűzoltó Egyesület