Nehezen felehető látványban volt részük a hajnalban munkába igyekvőknek a hét elején a salgótarjáni Acélgyári úton. Az utcán ugyanis egy holttest feküdt a parkoló autók között. Azonnal hívták a rendőrséget és a mentőket, ők azonban már nem tudtak segíteni a férfin.

Sokkoló látvány

Nehezen felehető látványban volt részük a hajnalban munkába igyekvőknek a hét elején a salgótarjáni Acélgyári úton. Az utcán ugyanis egy holttest feküdt a parkoló autók között. Azonnal hívták a rendőrséget és a mentőket, ők azonban már nem tudtak segíteni a férfin. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Elindult a nyomozás

A rendőrség akkor még arról tájékoztatott, hogy az ügyben közigazgatási eljárás keretei között nyomoznak, idegenkezűség ugyanis az elsődleges vizsgálatok alapján nem merült fel. Az eljárás során merült fel információ arra vonatkozóan, hogy a férfi halála összefüggésbe hozható egy 28 éves salgótarjáni lakossal.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Ismerhette támadóját

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság nem sokat tétlenkedett: halált okozó testi sértés miatt indítottak büntetőeljárást a férfi ellen.  A helyiek szerint a 44 éves áldozat, L. Balázs ismerhette támadóját.

„Sosem volt agresszív”

„Szegény Balázs megitta a magáét, de sosem volt agresszív, sem kötekedő. Nem is értettük, hogy mi történhetett, hogy az utcán összeesett és meghalt. Már akkor gondoltuk, hogy valami más történt” – mondta a férfi egyik ismerőse.

Sérüléseket láttak rajta

Az ismerősök szerint a férfin többször voltak sérülések, már ekkor sejtették, hogy valaki bántotta őt, Balázs azonban azt állította, hogy balesetek miatt sérült meg. 

Állítólag agyonverték

„Nem tudjuk, hogy mi történt vele, de azt beszélik, hogy az az alak agyonverte Balázst, és otthagyta az utcán. Reméljük, ki sem jön a börtönből, egy ilyen alaknak nincs helye emberek között” – tették hozzá az ismerősök a Borsnak.

Őrizetbe vették  

A halálesettel kapcsolatban gyanúsított férfit azóta kihallgatták és őrizetbe vették.

Tragédia a 16. kerületben

Amint arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt, tavaly januárban Budapesten, a 16. kerületben szíven szúrtak egy férfit. Az áldozat nem sokkal később a kórházban meghalt. A tettes után ezt követően hajtóvadászat indult, a rendőrség végül elfogta az elkövetőt.

Megpróbálta feltartóztatni

A megölt családapa egy tolvajt próbált meg feltartóztatni, ekkor történt a tragédia. A gyilkosság a Futórózsa utcában történt. N. Sándor, az áldozat itt élt az egyik négyemeletes ház első emeleti lakásában, a feleségével, valamint két lányával. 

Az erkélyről vette észre

A későbbi áldozat az erkélyéről vette észre a környéken gyanúsan ólálkodó férfit, utána ment, hogy megállítsa, mire az ismeretlen halálosan megsebesítette. A mentők és az orvosok hiába küzdöttek életéért, már nem lehetett megmenteni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció