Mint arról az elsők között beszámoltunk egy lengyel autó kamionnal ütközött a 86-os úton Irsapuszta közigazgatási területén. A felnőtt nő meghalt.

Gyerekei életben vannak

Egy 8 éves kislány életéért küzdenek, 6 éves testvére viszont karcolásokkal megúszta. Őt a zalaegerszegi kórházban ápolják. Nyolc éves testvérét átszállították Pécsre. Ő koponyasérülés mellett többszörös végtagtörést és zúzódásokat szenvedett – olvasható az RTL Klub oldalán.

Kanyarban történt

Az autójukat, egy Skodát édesanyjuk vezett. A jármű egy balra ívelő kanyar után áttért a szemközti sávba és ütközött a szemből érkező, szabályosan közlekedő kamionnal. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ezt mondta a kamionos

Nagyon gyorsan történt minden, annyit tudtam tenni, hogy megkapaszkodtam a kormányban és már ütköztünk – mondta el a 112Press-nek a Scaniát vezető férfi, aki nem sérült meg a balesetben.

Árokban kötöttek ki

A nyergesvontató irányíthatatlanná vált és beleszaladt az árokba, de legalább mással már ütközött. A karambol után mindkét jármű az árokban állt meg, a Rédics felé vezető oldalon.

A hírügynökség videója

További szombati balesetek

Kigyulladt egy ponyvás kisteherautó az M3-as autópálya 37-es kilométerszelvényénél, Bag térségében, a Budapest felé vezető irányban. Az aszódi hivatásos tűzoltók, valamint a gödöllői tűzoltók vízszállítója érkezett a helyszínre, egy habosított vízsugárral oltották el a lángokat, jelenleg a roncs visszahűtését végzik. A forgalom a belső sávban, irányítás mellett halad.

A Balatonnál

Egy motorkerékpáros és két személyautó ütközött össze a 71-es főút 3-as kilométerszelvényénél, Balatonfőkajár térségében. A motoron csak a vezetője utazott, az autókban összesen öten tartózkodtak. A polgárdi önkormányzati tűzoltók mellett a társhatóságok, többek között egy mentőhelikopter is kiérkezett a balesethez.

Az M76-on is

A szalagkorláton át az árokba hajtott egy gépkocsi az M76-os autóút 3-as kilométerszelvényénél, Balatonszentgyörgy térségében, a Keszthely felé vezető irányban. A járműben csak a vezetője utazott, akit a keszthelyi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a mentők kiemeltek. Az egység áramtalanítja a bajba került autót.

Ez is közel volt a Balatonhoz

Összeütközött két gépkocsi a 84-es főút 21-es kilométerszelvényénél, Sümeg térségében. A város önkormányzati tűzoltói áramtalanították az egyik járművet, eltávolították az úttestre került szennyeződést, valamint a mentőket kérték a helyszínre.

Fotónk a 112press.hu felvétele.