Rettenetes karácsony várt arra a családra, akik márciusban, egy közlekedési balesetben veszítették el lányukat. Melani egy baráti vacsoráról tartott haza, amikor két ittas barátjának az autójába ült be. Az autó egy fának csapódott, a két férfi kiszállt az autóból, a lányt pedig a roncsok között hagyták, meghalni.

Hátul ült a lány

Ahogy írtunk róla, rendőrök, mentők és tűzoltók tucatja lepte el az utat Várpalota és Ősi között még március 18-án, miután egy kocsi letért az útról és egy fának csapódott. A kocsiban három fiatal utazott: az autót vezető K. Kristóf, az anyósülésen utazó H. László és a hátul ülő 24 éves Sujbert Melánia. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kizuhant az autóból

A brutális becsapódástól a fiatal nő kiesett a kocsiból, és métereket repült. Ennek ellenére úgy tudni, Meli ekkor még élt, később, az esetkocsiban vesztette életét. A baleset és a lány megtalálása között azonban majdnem egy óra is eltelt, az áldozat édesanyja szerint ugyanis a két férfi letagadta, hogy egy harmadik személy is utazott volna velük a kocsiban.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Baráti vacsorára ment

Melánia aznap csak egy baráti vacsorára ugrott el barátnőjével egy közeli pizzériába. Kristóf és László felajánlotta, hogy hazaviszik. „Az otthonunktól 1400 méterre fekszik a pizza bár, ami autóval 3 perc, gyalog negyedóra. Melikém viszont minél előbb haza akart érni, ugyanis betegeskedett, ezért szállhatott be a kocsiba. Biztos vagyok benne, hogy amikor ideértek, a lányom már nyitotta is az ajtót, hogy kiszálljon, a fiúk viszont tovább mentek Várpalota felé” – mondta a tragédia után a gyászoló édesanya.

Letagadták a sérültet

Margit és férje reggel kapták az életüket összetörő hírt, miszerint Melánia életét vesztette. Férjével ezután jártak utána a baleset részleteinek. Ekkor derült ki, hogy a becsapódás után nem sokkal egy kocsi állt meg a roncs mellett, a benne ülők felajánlották a segítségüket. A két férfi viszont letagadta, hogy más is utazott volna velük. A szakértők azóta megerősítették, hogy Meli ajtaja valóban nyitva volt a baleset előtt, míg a rendőrség ittas állapotban elkövetett járművezetés és segítségnyújtás elmulasztása miatt indított eljárást.

Ebben az autóban utazott a 3 fiatal

Forrás: deltahirek.hu

Szomorú karácsony

Margit és a Sujbert család élete Meli halála óta kettétört, mint mondta, életük már sosem lesz ugyan olyan. Most újabb próbatétel előtt állnak, az első karácsonyt ünneplik Meli nélkül. „Most a szeretetről van szó, mert a karácsony nem a fadíszítés vagy az ajándékozás, hanem a szeretet. Mi pedig ezt tudtuk igazán: szeretni egymást. Meli egy angyalnak született ebbe a családba, most is az. De Meli nélkül pokol az ünnep és soha többé nem lesz ugyanolyan” – mondta Margit asszony.

Eltemetni egy gyereket…

Hozzátette, hogy a gyermek elvesztésénál nagyobb fájdalmat elképzelni sem tud: „Aki ezt nem élte át, nem tudhatja, milyen ez: egy rémálom, aminek nincs vége. Mert más, ha a szülő hal meg, és más, ha a gyerek. Az, amikor az ember a gyermekét a koporsóban látja…nem lehet leírni a fájdalmat. Minden nap mindenemben érzem Melit, a lelkét, a lenyomatát”.

Minden nap mennek a temetőbe

A család szinte minden nap kilátogat a temetőbe Meli sírjához, így karácsonykor is: „Mindig megyünk a sírhoz, vasárnap, hétfő, szerda, péntek, ott vagyunk kint és gyertyát gyújtunk. Viszünk színes teamécsest is”.

Az unoka tartja őket életben

Mivel a lánya haláláért felelősek eddig nem bűnhődtek meg tettükért, egyetlen gyógyír van a benne zajló pokolra: nyolcéves unokája. „Meli nem csak a kislányom, hanem a gyönyörűségem, a mindenem, a barátnőm is volt. Egyetlen gyógyszerem van, akit úgy hívnak: Eliot. Ő a nyolc éves unokám, a neve annyit jelent: Isten ajándéka. Ő tart életben, külön öröm, hogy a nevét Meli adta. Hála Istennek, hogy ő velem van”.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a baleset után – Forrás: police.hu