Véletlenül átcsúszott a piroson, majd az éppen arra haladó villamos elé kormányozta autóját. Noha szemmel láthatóan nem volt semmi baja a sofőrnek, ennek ellenére kórházba szállították.

Figyelmetlenség történt

Pénteken kora délután egy idősebb hölgy a 11. kerületi Sárbogárdi úton haladt Suzuki SX4 személygépkocsijával. A Fehérvári úthoz érve balra nagyívben Újbuda-Központ felé akart kanyarodni, azonban azt nem vette észre, hogy a jelzőlámpa már pirosra váltott közben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A hátulját találta el

A Fehérvári út két sávján átjutott, ám az Újbuda-Központ felől érkező 41-es villamos előtt csak majdnem, a szerelvény vezetője hiába fékezett, a Suzuki bal hátuljának ütközött. A becsapódás hatására a Suzuki 90 fokban elfordult és a kereszteződés közepén megállt villamos mellé sodródott.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ez volt a szerencse

A fedélzeten tartózkodó utasok, illetve a szerelvényt vezető fiatalember szerencsére nem sérültek meg, ez annak is köszönhető, hogy a villamos lassított, mivel éppen behaladt (volna) a Csonka János téri megállóba. A suzukis hölgy sem szenvedett látható sérülést, probléma nélkül kommunikált, kiszállt magától a mozgásképtelen autóból.

Autómentőnek kellett jönnie

Utóbbi bal hátsó futóműve is kitört, de a sofőrt további vizsgálatok céljából így is a Szent János kórházba szállította a mentő. A helyszínre riasztott fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a Suzukit, amelyet végül autómentő húzott le a sínről, majd szállított el.

Pótlóbuszok jártak

A 17-es, a 41-es, a 47-es és az 56-os villamos helyett nagyjából 1 órán keresztül pótlóbusz közlekedett az Újbuda-központ M és az Albertfalva kitérő megállók között.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Teljesen keresztbe állt

Jól látszik, hol találta el

A lökhárító totál leszakadt

A villamos minimálisan sérült

Egyik vágányon sem lehetett közlekedni

(Fotó forrása: BudaPestkörnyeke.hu/GK)