A Fekete vonat egykori énekese G. w. M.-mel csapatott egyet Budapesten, az erről készült videót ráadásul meg is osztotta. Közfelháborodás lett a vége, a rendőrség is vizsgálódik, és most Balázsék is jól megmondták véleményüket az esetről a hétfő reggeli rádióadásban.

Videóra vették

Ahogy arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt, rendőrségi eljárás indult, miután L. L. Junior kitett egy videót, milyen jót száguldozott egyik este G. w. M-mel a Petőfi hídon. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Hárított

A rapper igyekezett magától eltolni a felelősséget, amikor megkérdezték az esettel kapcsolatban. A felvételek már csak annak fényében is visszásak, hogy az utóbbi időben több, nagy visszhangot kiváltó, gyorshajtáshoz köthető baleset is történt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Kis gázfröccs, de semmi verseny

„Egy 400 méteres szabad szakaszán az útnak adtunk egy kisebb gázfröccsöt, azután pedig rögtön lefékeztünk. Nem volt sem száguldozás, sem versenyzés” – jelentette ki L. L. Junior azt követően, hogy kikerült Instagram-oldalára a videó.

Száguldás a hídon

A felvételek tanúsága szerint az előadóművész 100 km/h-val hajtott át a Petőfi hídon, miközben felvette a mellette haladó G. w. M-t is, aki ugyancsak hatalmas sebességgel haladt tuningolt BMW-jével. Itt egyébként 50 km/h a legnagyobb megengedett sebesség.

A rendőrség már vizsgálódik

A Budapesti rendőr-főkapitányság (BRFK) azt írta, hogy hivatalból vizsgálatot indítottak. Ennek keretében vizsgálják a videón látottak tartalmát.

Balázsék beleálltak

A közvélemény hangját a média első vonalának képviselői is meghallották. Az egyébként is rendszeresen éles kommentárokat megfogalmazó rádiós, Sebestyén Balázs is beleállt az ügybe a 24.hu cikke szerint.

Brahiból sem teszed ki

„Ez olyan fajta érzékenység-sértés, amit szerintem se brahiból, se jaszkarizásból, semmiből nem teszel ki” – kezdte Rákóczi Feri. Sebestyén Balázs azzal folytatta, hogy „vagy ha föl is veszed, elküldöd G. w. M.-nek, nem rakod ki az oldaladra”.

Ne menjen itt senki 130-cal

„Aktív agysejtek tekintetében óriási a deficit” – fogalmaztak élesen a hétfő reggeli adásban. „Ne menjen ő se, senki 130-cal. (…) Ilyenkor nem lenne azért picit okosabb… nem mondhatta volna azt, hogy gyerekek, igen, elszúrtam, ne haragudjatok? Ahelyett, hogy felkapja a vizet, elkezd füvesezni. Nem volna egyszerűbb azt mondani, hogy egy hülye barom voltam, bocs? – fogalmazott Vadon János.

Vállalja a felelősséget, de…

L. L. Junior azt mondta egyébként, hogy vállalja a történtekért a felelősséget, és a következményeket. Hozzátette azonban, hogy nem érti, miért nem indít a rendőrség eljárást azok ellen, akik folyamatosan marihuánafogyasztásról posztolnak. „Én nem veszélyeztettem senkit, (…) továbbra sem áll szándékunkban gondatlan vezetésre buzdítani a fiatalokat”, tette hozzá. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: L. L. Junior csapatott „egy jót” G. w. M.-mel, Balázsék sem dicsérték meg őket – fotó: illusztráció