Egy ember meghalt, miután összeütközött egy menetrend szerint közlekedő autóbusz és egy furgon péntek délelőtt az 55-ös úton Felsőszentiván és Tataháza között – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

Lezárták az utat

A szemle idejére a rendőrök teljes szélességében lezárták az útszakaszt a 78-as kilométernél. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Gyalogost gázoltak Győrben

A Vas Gereben utcában egy 30 éves ácsi férfi balra kanyarodása közben elgázolta a kijelölt gyalogos átkelőhelyen szabályosan közlekedő 68 éves nőt, aki az ütközés után a jármű motorháztetejére, majd a földre esett. A balesetben a gyalogos megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Mentők is érkeztek

Összeütközött egy autóbusz és egy személygépkocsi Győrben, a Szent István út és a Jókai utca kereszteződésénél.

A tűzoltók feszítővágóval kénytelenek dolgozni

Összeütközött egy személyautó és egy nyerges vontató a Nyíregyháza és Nagykálló közötti úton. A helyszínre riasztott nyíregyházi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével megkezdték a sofőr kiszabadítását a személyautóból. 

Hatalmas csattanás Budaesten

Nem figyelt vagy fáradt volt a Volvo sofőrje és fékezés nélkül csapódott az utcán parkoló autóknak a 2. kerületben az Árpád fejedelem útján. Négy autó sérült meg, vagyis a sajátjával együtt 5 autót tört össze. A baleset után az egyik autót becsomagolták és egy fához kötözték. A meglepő képet a cikkünk alján nézheted meg.

Gyorsan ment

Svéd rendszámú, külföldi fiatalember által vezetett Volvo kombi haladt csütörtök éjjel a 2. kerületben, az Árpád fejedelem útján a Margit híd felé, vélhetően a megengedett sebességnél gyorsabban. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A baleset fotóit ebben a cikkben találod

Fejre állt az autóval

Egy 51 éves nő gépkocsival haladt Rábahídvég felől Egyházashollós irányába, amikor egy balra ívelő útkanyarulatban letért az útról, a szalagkorlátnak ütközött, majd az autó a tetőlemezére borulva állt meg.

Ivott, ezért feljelentették

Az ittas sofőr súlyosan megsérült az augusztusi balesetben. A sofőrt gyanúsítottként kihallgatták és vezetői engedélyét bevonták, majd feljelentették ittas vezetés miatt. A vizsgálat a héten zárult le.

Statisztika

MTI-grafika

Címlapfotó: MTI/Donka Ferenc