Hangos zene verte fel Dunakeszi éjszakájának a csendjét, és valamelyik szomszéd úgy gondolta, hogy Gáspár Laciéktól jöhet. Rendőröket hívott, de az énekes családja békésen pihent, máshonnan jött a zaj, a művész felháborodott az intézkedésen.

Este 11-kor rontottak rá a családra

A Blikk cikke szerint villogó rendőrautó állt az út szélén Gáspár Laciék háza előtt szombaton este 11-kor. A zsarukat egy helybéli küldte rá az énekesre, mert nagy zenebona verte fel a környék csendjét és valamiért egyből azt gondolták, Laciéktól jön a hangzavar. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A család aludt, az énekes dolgozott

„Tegnap este valamelyik szomszéd hangosan hallgatta a zenét és abszurdnak tartom, hogy valaki egyből az én családomra küldte ki a rendőröket, akik már békésen aludtak, villanyok mindenhol lekapcsolva, miközben én az ország másik felén dolgoztam!” – írta Facebook-oldalán Gáspár Laci.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kiakadt a zenész

„23:00 órakor verték fel a rendőrök a kisfiamat és a feleségemet! Annyi a kérésem, ha rendőrt hívsz valakire, legalább győződj meg róla, hogy kire is akarod kihívni! Ne zaklass ártatlan családokat! A kisfiam megrémült, zokogott, amiért éjjel rendőrök verték fel őket!”

Aztán odasétált a hangoskodó

Miközben a rendőrök Laci feleségével voltak elfoglalva a kapuban, megjelent az a szomszéd is, akinél valóban hangosan szólt a zene és mondta is a hatóság embereinek, hogy nála ment a hangoskodás.

Az adatokat akkor is fel akarták venni

A rendőrök mégis Laci feleségének adatait rögzítették – minden bizonnyal azért, mert a bejelentő kifejezetten Gáspárékra hívta ki őket.

Tavaly Balatonfüreden keveredett balhéba

Ahogy a Budapestkörnyéke.hu is megírta korábban Az RTL Klub húzóműsorának, az X-Faktornak a mentora, Gáspár Laci hatalmas balhéba keveredett Balatonfüreden. Nyilvánosan a legdurvább szavakkal illették egy bárban, láthatóan nagyon bepöccent az énekes.

Gáspár Laci bepöccent

Meglepő videó került fel Gáspár Laciról az internetre. A cikkünk alján látható felvételen az látszik, hogy balhézik és kiabál több emberrel, mások pedig vele, a hangnem egyre durvább. A Rediten megjelent felvételen jól hallatszik, hogy Gáspár Laci nagyon dühös valakire.

Élőzött vita közben

A felvételen az is látható, hogy Laci a mobilját tartja a kezében és arra hivatkozik, hogy éppen élőzik az Instán, a nyilvánosságot pedig megpróbálja a maga oldalán felhasználni a vitában.

Törölték a videót

Gáspár Laci Instagram oldalán nem található ez a felvétel, ha készült is ilyen élő videó, azt már törölték, ugyanakkor látszik, hogy az elmúlt napokban Balatonfüredről és Tihanyból posztolta magát, vagyis a helyszín stimmel. A Blikk megkereste Lacit, azt mondta nekik, hogy nem látta még a videót, ezért lényegében nincs mit mondania.

Beszólhattak a feleségének

A videóból úgy tűnik, hogy Laci azért pöccent be, mert a feleségének valaki beszólt valamit a vendéglátóhelyen, ebből lett balhé, baz*megolás és cigányozás.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: RTL