Teljes döbbenet uralkodott el a pár száz fős Mánfa községben azt követően, hogy élettársa halálosan bántalmazta 26 éves élettársát. A gyilkost a helyszínen elfogták.

Ismét áldozatot követelt a családon belüli erőszak

Kétségbeesetten értesítették a rendőröket szerda reggel a Baranya megyei Mánfán, miután kiderült: az egyik családi házban halálosan megsebesítették az ott élő. P. Dorinát – írja a Bors. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt található Mánfa

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Mindenki szerette

„Dorina mindig jó kedvű és jó lelkű nő volt, aki tisztességgel dolgozott, és mindenkivel csakis rendes volt. Sokkal, de sokkal többet érdemelt. Előtte állt még az egész élet, fiatal volt, élete virágjában, számtalan tervvel. Olyan ez az egész, mint egy rossz álom” – nyilatkozta a lapnak az egyik szomszéd,

Méltó büntetést követelnek gyilkosára

Az egész település, az asszony barátai és szerettei egy emberként gyászolják az áldozatot, aki két gyermek édesanyja volt, Ismerősei elárulták, őszintén remélik, hogy gyilkosa sosem szabadul. „Egy ilyen ember nem érdemli meg a szabadságot, azt, hogy egy levegőt szívjon az embertársaival. Egy ilyen ember a börtönt érdemli, méghozzá élete végéig. Reméljük, soha nem jön ki, és a hosszú évek alatt lesz ideje elmélkedni azon, mit tett egy fantasztikus nővel”.

Nem hiszik el a helyiek a történteket

Dorina ismerősei még mindig nem hiszik el, hogy kedves barátnőjük nincs többé. „Egész nap csak az jár a fejemben, hogy Dorina, ezt nem hiszem el, nem halhattál meg!” – mondta összetörve az ismerőse. A TV2 kamerái szívszorító jelenetet vettek fel a gyilkosság helyszínén: Dorina bátyja ugyanis pont akkor érkezett oda, a férfi pedig kétségbeesve kereste szeretett húgát:

Azonnal bilincset kapott

„A húgomat akarom, hol van a húgom? Nem fogok megnyugodni, hol van a húgom?!”- ordította sírva a helyszínt biztosító rendőröknek. A zsaruk a tettest még a helyszínen elfogták, emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt indult vele szemben eljárás.

Gyilkosságok szinte egy időben

Nem ez volt az egyetlen tragédia, ugyanis a Szabolcs-Szatmár megyei Aranyosapátiban kísértetiesen hasonló borzalom történt. Ott egy 46 éves férfi halálos sebet okozott barátjának és egyben munkatársának. A munkatárs vendégségbe érkezett későbbi gyilkosához, akivel eleinte békésen iszogatott együtt, ismerőseik szerint vidáman nevetgéltek, egészen addig, míg össze nem különböztek valamin.

Itt található Aranyosapáti

Megölte, majd lefeküdt aludni

Ekkor L. E. elővett egy éles tárgyat és támadt. Úgy tudni, a férfi ezután élettelenül zuhant le a székről, miközben gyilkosa, mintha mi sem történt volna, beballagott a szobába, és lefeküdt aludni. A nappaliban hagyott holttestet a rokonok fedezték fel.

Azt állítja, semmire sem emlékszik

Még a helyszínen bilincset kapott. Azt állítja, nem emlékszik semmire sem, olyan részeg volt. Amennyiben bűnösnek találják, akkor akár tizenöt évet is börtönben tölthet, minősített esetben pedig életfogytiglant is kaphat.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

(Kiemelt képünk illusztráció.)