Éjfél után leállították a Dunakeszi Feszt nevű két és fél napos zenei fesztivált. Egy ember rosszul lett, sokáig küzdöttek az életéért, előbb a helyszínen, majd a kórházban.

Súlyos infarktus miatt

„A Dunakeszi Fesztet szombat este egy nagyon súlyos szívinfarktus miatt idő előtt be kellett zárni. A gyors helyszíni mentős beavatkozásnak köszönhetően a beteget kórházba szállították. Mihamarabbi jobbulást kívánunk és nagyon köszönjük a helyszíni egészségügyi dolgozóknak, a mentősöknek és a helyszínre szórakozni érkező NAV egyik pénzügyi nyomozójának, aki egészségügyi végzettségének köszönhetően azonnal megkezdte az újraélesztést” – írta Facebook-oldalán a város egyik alpolgármestere. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Halott Pénz fellépése után történt

Sipos Dávid hozzátette: a gyors helyszíni mentős beavatkozásnak köszönhetően a beteget kórházba szállították. Az eset már a fő fellépő, a Halott Pénz-koncert után történt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Újraélesztés a küzdőtéren

A Halott Pénz-koncert után alighogy megkezdte DJ Dominique a buliját, amikor kiderült, hogy nagy a baj. A küzdőtéren újraélesztésnek lehettek tanúi a fesztiválozók.

Kritikus állapotban vitték kórházba

A helyszínről származó információk szerint az idősebb férfit kritikus állapotban vitték kórházba, rohammentő érkezett érte a helyszínre.

Túlélte!

A legfrissebb hírek szerint a férfi már jól van, beszéltek vele, evett, nincs az intenzíven, ha minden rendben lesz, négy nap múlva hazaengedik. Egy ér záródott el és ez okozta az infarktust. A férfi állítólag nem igazán emlékszik arra, hogy pontosan mi történt. Ezt oxigénhiánnyal magyarázták a szakértők – írja az infostart.hu.

Rekordszámú közönség

A fesztiválra egyébként eddig soha nem látott tömeg gyűlt össze a repülőtéren. A telefonszolgáltatók összeomlottak, a sorok kígyóztak, a koncert végén hazajutni több volt, mint kaland – összegezte a látottakat a Dunakeszi Post.

Izgatott várakozás az út szélén

A BudaPetkörnyéke.hu írt arról, hogy A Móri Rendőrkapitányság baleseti helyszínelője, Farkas Noémi rendőr őrmester 2023. július 22-én délután a 81-es számú főút 16-os kilométerszelvényében, Mórnál arra lett figyelmes, hogy az út szélére húzódva áll egy jármű és körülötte több személy izgatottan várakozott. 

Egy fiatal nőt élesztettek újra

Az autóhoz közeledve látta, amint egy személy egy fiatal nő újraélesztését végzi éppen. Azonnal felmérte, hogy a segítő a tevékenységbe már jócskán elfáradt, ezért átvette tőle a mellkasi kompresszió végzését egészen a mentők kiérkezéséig, akik a 34 éves Fejér vármegyei lakos állapotát stabilizálták, majd a kórházba vitték – írta a police.hu. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a fesztivál helyszíne. Fotó: Facebook