Nem akart családja terhére lenni, valószínűleg ezért ugrott ki a negyedik emeleti lakásában ablakából a 90 éves nő. Erzsike néni a 11. kerületben élt, a szomszédokat sokkolta az eset.

Kiugrott az ablakon

Borzasztó tragédia történ szombat reggel a 11. kerületi Fraknó utcában. A negyedik emeleten élő idős asszony, Erzsébet úgy döntött, hogy véget vet az életének, így kiugrott negyedik emeleti szobája ablakából. A szomszédokat sokkolták a történtek, ugyanis ismerték és kedvelték az asszonyt.

90 éves volt

„Erzsike néni pénteken jött haza a kórházból. Úgy tudom, hogy közel 90 éves volt szegénykém. Néha beszélgettünk egy kicsit…” – mondta a Metropolnak a szomszédban élő nő. A tragédia pont azután történt, miután Erzsike nénit kiengedték a kórházból. Napokig nem láttuk őt, gondolom, akkor vehetett részt a kezeléseken a kórházban.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem a magánytól menekült

„Aztán pénteken végre hazahozták. Úgy hallottam, hogy akkor már nagyon elkeseredett volt. Gondolom, a betegsége bánthatta őt nagyon. Van neki családja, látogatták is, így nem a magány viselhette meg.” – mondta a házban élő nő.

Mentőt hívtak

A szomszédok összegyűltek a tragédia után. Miután észrevették a testét az épület előtt, ők hívtak tsegítséget.  „De már nem tudtak segíteni rajta”. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Gyászolnak a szomszédok

„A tragédia után egyre többen gyűltek össze, szegényt sokan látták letakarva, amikor hazaértek. Másnap helyezték ki az épületre a fekete zászlót… Nagyon sajnáljuk őt, később láttuk itt az egyik gyermekét. Őszinte részvétünk a családjuknak!”

Leugrott a felüljáróról

Drámai események zajlottak le hétfő reggel 8 óra körül Budapest 19. kerületében, a Kőbánya-Kispest metróállomásnál. A Sibrik Miklós úti felüljáróról ugyanis egy 50 év körüli férfi a mélybe vetette magát. 

Azonnal meghalt

A férfi a metróállomásnál húzódó úttest melletti szervízútra zuhant közel tíz méter magasról. Azonnal életét vesztette.A férfi a Kőbánya-Kispest metróállomásnál húzódó úttest melletti szervizútra zuhant közel tíz méter magasról, és azonnal meghalt.

Szörnyű látvány volt

„Szörnyű volt látni, ahogy átlépte a korlátot és már ugrott is, fejjel lefelé zuhant a betonra – mondta a Metropolnak a helyszínen egy szemtanú. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Mentőt hívtak

Azonnal hívták a mentőt és a rendőrséget, de segíteni már nem lehetett a férfin. A rendőrök letakarták a holttestet és intézkedtek az elszállításáról.  

Letakart holttest

Amíg megérkeztek a halottszállítók, egy járőr vigyázott a helyszínre. Végül 11 után elszállították a szerencsétlenül járt férfit. Idegenkezűség gyanúja nem merült fel. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Van segítség!

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőket segítő, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!

Kiemelt kép: illusztráció