Egy 26 éves fiatal gázolt el személygépkocsijával egy 84 éves asszonyt Kerepesen. Az idős nő belehalt sérüléseibe, a sofőrnél elvégzett drogteszt viszont pozitív értéket mutatott.  

Rossz helyen akart átmenni

Kerepesen, a Mogyoródi út és a Nefelejcs utca kereszteződésében közlekedett egy személygépkocsi pénteken 18 óra 30 perc körül, amikor elütött egy úttesten, nem kijelölt gyalogos-átkelőhelyen átkelni szándékozó 84 éves nőt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Belehalt a sérülésekbe  

A gyalogos életéért a mentősök hiába küzdöttek, a kórházba szállítás közben belehalt elszenvedett sérüléseibe.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Pozitív drogteszt

A rendőrök a 26 éves galgahévízi sofőrrel szemben drogtesztet végeztek, ami THC-re pozitív értéket mutatott, továbbá a férfinek vezetői engedélye sem volt. 

Őrizetbe vették

A Gödöllői Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya megkezdte a baleset körülményeinek vizsgálatát, valamint engedély nélküli vezetés szabálysértése miatt a 26 éves férfit őrizetbe vette.

Gázolás Nemeskéren is

Gyalogost ütöttek el személygépkocsival a Győr-Moson-Sopron megyei Nemeskéren is. Az elsődleges adatok szerint március 24-én 22 óra 30 perc körül, a 84-es számú főút, 92-es kilométerszelvényében, Nemeskér külterületén eddig tisztázatlan körülmények között gázolt egy személygépkocsi.

Életét vesztette

A gyalogos férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrség a baleset körülményeinek vizsgálatát megkezdte, a szemle ideje alatt a forgalom rendőri irányítás mellett haladt.

Tragédia Hódmezővásárhelynél is

A Kékvillogó.hu írt arról ma hajnalban, hogy egy gyalogos életét vesztette, amikor elütötte egy személyautó Hódmezővásárhely mellett, a 2×2 sávos főúton, a péntek esti órákban. A gyalogos férfi az ütközéstől az úttestre zuhant és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét már a kiérkező mentők sem tudták megmenteni.

Nagyon összetört az autó

A gépkocsiban egyedül ülő sofőr nem sérült meg, autója nagyon összetört – írta a szeged365.hu.

Nem viselt láthatósági mellényt

A 60 év körüli gyalogos férfi nem viselt láthatósági mellényt, és a sötétben akart átmenni az úton, amikor a kocsi elütötte. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció