A Budapest melletti Pátyon az egyik üzlet előtt beszélgetett a feleség szeretője az egyik barátjával. A felszarvazott 49 éves férj hirtelen megállt az autójával, kiugrott a kocsiból és egy vascsővel verni kezdte az asszony szeretőjét. Rendőrségi ügy lett belőle, testi sértés miatt kell felelnie.

A szerető egy ismerősével beszélgetett az egyik pátyi üzlet előtt május 30-án kora este, amikor egy fekete autó megállt a közelükben.

A kocsiból a felbőszült férj szállt ki, vascsővel a kezében közelített feléjük, miközben szitokszavakat és felmenőket üvöltve kérte számon felszarvazását.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Választ sem várva támadt, súlyos másodpercekig záporoztak a karra és felsőtestre mért ütések. A csapások után a 49 éves támadó sarkon fordult, sorsára hagyta áldozatát, majd elsétált.

A helyszínre érkező rendőrök egy közeli trafiknál találták meg, előállították. A sértett könnyű sérülést szenvedett.

Húsz percen belül a helyszín közelében fogták el a budakeszi járőrök azt a férfit, aki nem sokkal korábban vascsővel vett elégtételt felesége udvarlóján.

A 49 éves férfi ellen testi sértés bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Budaörsi Rendőrkapitányságon.

Kiemelt kép: részlet a rendőrség elfogáskor készült videójából