Meg akartak erőszakolni egy 16 éves lányt kedd éjszaka Tiszaburán.  A tiszafüredi ügyészség szexuális erőszak bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt kezdeményezte egy 34 éves férfi letartóztatását.

Az utcán kezdődött

A gyanúsított az utcán találkozott a 16 éves ismerősével. A férfi obszcén kifejezések kíséretében tudatta a lánnyal, hogy tetszik neki és nyomban közösülni is szeretne vele – írja a szoljon.hu.

Pofon vágta és elrohant

A kiskorú elutasította a férfi közeledését, de támadója átkarolta, nekiszorította az egyik ház falának, majd fogdosta és nyakon csókolta a lányt. A lány pofon vágta támadóját, majd kifejtette magát a férfi szorításából és futásnak eredt.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Üldözte

A gyanúsított azonban utolérte, kabátjánál fogva megragadta és bevonszolta egy bekerítetlen udvarra, ahol erőfölényét kihasználva lefogta és lemeztelenítette a folyamatosan rúgkapáló, sikoltozó tinit.

Szerencsére

Egy járókelő meghallotta a lány segélykiáltásait, s mobiltelefonjával világítva a sötétben is rátalált a gyanúsítottra, aki kigombolt nadrággal a kiskorú lány hasán ült.

Határozott volt a segítő

A férfi megragadta és lerángatta a gyanúsítottat a földön fekvő lányról. Ekkor az erőszakoskodó férfi futva elmenekült a helyszínről.

Letartóztatták

Az ügyben eljáró nyomozási bíró egyetértett az ügyészség indítványával, és letartóztatta a támadót. A férfi és védője fellebbezett a végzés ellen, így az nem végleges.

Egy éve egy 91 éves nőre támadtak a faluban

A sértett udvarára, majd a lakóházába jutott be 2021. augusztus 06-án, éjfél után nem sokkal az akkor még ismeretlen elkövető Tiszaburán. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fojtogatni kezdte a 91 éves asszonyt

A hálószobába érve az ágyában alvó 91 éves asszonyt fojtogatni kezdte, lerántotta a földre, miközben pénzt követelt rajta. A sértett elmondta, hogy bántalmazója a lakóház több helyiségében is kutatott, majd elment.

Elfogták az elkövetőt

A szemle során nyomkövető kutyát indítottak a helyszínről, ami a nyomozókat elvezette egy házhoz. Ennek eredményeként az ott lakó 29 éves férfit elfogták, majd előállították a Karcagi Rendőrkapitányságra.

Fotónk illusztráció.