Egyelőre nem tudni, mi okozta a rettenetes ütközést. Az biztos, hogy az ütközés hatalmas erejű lehetett, s ráadásul az egyik sofőrt mentőhelikopter szállította kórházba.

Itt történt a szörnyű baleset

Február 25-én, szombaton 9 óra körül a 6501-es számú út 5. kilométerszelvényében, Tab és Lulla között – eddig tisztázatlan körülmények között – ütközött össze két személyautó – közölte oldalán a rendőrség. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Súlyosan megsérült a másik sofőr

Mint írják, a baleset során az egyik járművet vezető 60 éves balatonboglári férfi, valamint 54 éves felesége olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették. A másik autó sofőrje szintén súlyosan megsérült.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Teljes útzár mellett helyszínelnek

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) annyit írt, hogy a siófoki hivatásos és a tabi önkormányzati tűzoltók vonultak ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. A munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Döbbenetes látvány

Jól látható, mekkora volt az ütközés ereje

A helyszínre érkezett mentőhelikopter

Szinte minden kiszakadt az autóból

Kitört kerékkel az árokparton

Mindenhol a pusztulás

(Cikkünkben használt képeink a rendőrség helyszíni szemléjén készültek.)