A Kékvillogó.hu az elsők között adott hírt arról, hogy borzasztó tragédia történt kedd reggel a 20. kerületben. Egy tehergépkocsi egy kerítésnek ütközött, ami ledőlt, egy 9 éves kisfiú pedig olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszínen tartózkodó tudósítónk úgy tudja: a teherautó állítólag túl nagy ívben vette a kanyart az udvarról, beleakadt a nyitott kertkapuba és magával rántott mindent. 

Nincsenek szavak

A Kékvillogó.hu az elsők között számolt be arról, hogy borzasztó tragédia történt kedd reggel fél nyolc körül Budapest 20. kerületében, a Mártírok útján. Egy tehergépkocsi egy kerítésnek ütközött, ami a járdán tartózkodó gyalogosokra dőlt, egy 9 éves kisfiú pedig olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Papírgyűjtés volt az iskolában

A helyszínről származó Információink szerint a tragédia Pesterzsébeten, a Mártírok útján, a Gyulai István Általános Iskola előtt történt. Az intézményben papírgyűjtés volt és kedden reggel megérkezett a hulladékszállító autó az iskolához.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nekiment a kerítésnek

A szemtanúk szerint a szállítóautó eddig ismeretlen okok miatt nekiment a kerítésnek, amitől a kaput tartó betonfal kidőlt. Éppen ott álló az iskolába járó 9 éves kisfiú, aki nem tudott elmenekülni az omlás elől.

Nem élte túl

A törmelék alá szorult gyermekhez azonnal segítséget hívtak, és bár mindent megtettek érte, nem élte túl a balesetet. A helyszínen életét vesztette. A tragédiát a gyermek édesanyja is látta, aki a fia mögött pár méterrel tartózkodott.

Kórházban az édesanya

A harmadik osztályos kisfiú édesanyja a lábán sérült, a mentők kórházba szállították. A szülők, a hozzátartozók és az iskolások mellett a teherautó sofőrje is sokkos állapotba került. Ezekben a percekben is tart a helyszínelés, a szülők közben egymás után jönnek az iskolához a gyermekeikért és viszik el őket.

Végzetes hiba

A BudaPestkörnyéke.hu helyszínen tartózkodó tudósítója szerint a szerencsétlenül járt gyermek megállt a kerítés előtt, hogy kiengedje az udvarról a papírhulladékot szállító teherautót. A teherautó állítólag túl nagy ívben vette a kanyart az udvarról, beleakadt a nyitott kertkapuba és magával rántott mindent. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Kiemelt kép: a tragédia helyszíne. Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK