Több hónapig szerelemmel és közös jövővel hitegette az enyingi férfi azt a dunaújvárosi lányt, akit közben arra vett rá, hogy prostituáltként dolgozzon. A nőtől elvett bevételből hónapokig élt nagy lábon. 

Az enyingi férfi 2019 márciusától nyár végéig prostitúcióra bírt rá egy dunaújvárosi lányt, akitől a bevételét részben vagy egészben elvette, életvitelét abból fedezte.

S. I. rendszeresen beszámoltatta a nőt a jövedelméről, amit vagy készpénzben vagy banki utalással kellett neki elküldenie. Ebben az általa beszervezett három bűntársa segítette, akik saját bankszámlájukról vették fel az oda utalt, prostitúcióval megkeresett pénzt, amit átadtak a 37 éves enyingi férfinak.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A rendőrök S. I. és társai elfogására 2019. november 13-án hajnalra bűnügyi akciót szerveztek, amelynek alkalmával valamennyiüket intézkedés alá vonták. Az otthonaikban megtartott kutatásokon a rendőrök a bűncselekménnyel kapcsolatba hozható tárgyi bizonyítási eszközöket foglaltak le. Az enyingi férfit elfogását követően előállították és bűnszervezetben, üzletszerűen elkövetett kerítés és kitartottság megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették. A bíróság november 15-én elrendelte letartóztatását.

2020 májusában a nyomozás során felmerült újabb információk alapján a büntetőeljárást kizsákmányolás céljából elkövetett emberkereskedelem és kitartottság bűntette miatt folytatták S. I. ellen.

A KR NNI székesfehérvári osztálya a nyomozást befejezte, és a keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal küldte meg a Fejér Megyei Főügyészségnek.

Marian Kozma egyik gyilkoságáról lehet szó

A LikeNews.hu tavaly novemberben írt arról, hogy Marian Cozma egyik gyilkosát, aki akkor már szabadult a börtönből, ismét őrizetbe vették, mert egy dunaújvárosi lányt futtatott. Az erről szóló cikket ide kattintva tudod elolvasni.

Kiemelt kép: Sztojka Iván elfogása – Forrás: police.hu