Elképesztő vallomással állt elő az a 28 éves nő, akit azzal gyanúsítanak, hogy tavaly októberben úgy földhöz vágta a hároméves síró kisfiát Pécsen, hogy az másnap meghalt. A nő 23 éves párja tudott a történtekről, de nem segített a pokoli fájdalmakat átélő gyereken.

A mentők jelentették az esetet

A rendőrségre 2023. október 19-én 12 óra 15 perckor jelezték a mentők munkatársai, hogy egy 3 éves pécsi kisfiút kíséreltek meg újraéleszteni, azonban a gyermek életét vesztette. A nyomozók szakértők bevonásával vizsgálták a haláleset körülményeit.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Földhöz vágta

A nyomozás során kiderült, hogy az anya kivette az ágyból a kisfiút és úgy földhöz vágta, hogy a kicsi a padlóba verte a fejét. A bántalmazás következtében a kisfiú koponyatörést és keményburok alatti bevérzést szenvedett, majd másnap dél körül a sérülése következményeként hányadék és vérbelehelés következtében életét vesztette.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem segített a gyereknek

A nő élettársa tudott arról, hogy a nő bántalmazza kisfiát, de közömbös volt a kiszolgáltatott helyzetben lévő gyermek sorsát illetően, és semmilyen módon nem segített rajta.

Meghosszabbították a nyomozást

Kutas Tamás, a Baranya Vármegyei Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatban azt mondta, hogy a nyomozás még folyamatban van, s a bíróság júliusig meghosszabbította a minősített emberöléssel gyanúsított pár letartóztatását.

Életfogytiglant is kaphatnak

A nyomozás adatai szerint a nő már a gyilkosság előtt is többször bántotta a kisgyermeket. A pár terhére rótt bűncselekmény tíztől húsz évig, vagy életfogytig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: illusztráció