Összeveszett a poroszlói vonatgázolás áldozatának hamvain a férfi volt felesége és az özvegye. A törvény szerint az özvegy rendelkezik László földi maradványai felett, a férfi egykori párja azonban ragaszkodik hozzá, hogy az ő akarata érvényesüljön. A két asszony azt ígéri, hogy a gyerekeket kihagyják ebből a vitából.  

Gázolt a vonat Hevesben

A Kékvillogó.hu is beszámolt arról, hogy elgázolt egy embert az Egerből Debrecenbe tartó vonat Füzesabony és Poroszló között, a helyszínelés befejezéséig nem járnak a szerelvények a két állomás között. Az érintett vonat nem közlekedett tovább. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy középkorú férfi az áldozat

A vonat utasainak segítettek a tiszafüredi hivatásos tűzoltók Poroszló közelében. Csaknem ötvenen utaztak rajta, ők az egység közreműködésével szálltak át a mentesítő vonatra. A rendőrség tájékoztatása szerint egy középkorú férfi vesztette életét a balesetben. Az eset körülményeit közigazgatási eljárás keretében vizsgálják.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Rengeteget sír és beszél hozzá

„Bár már hetek teltek el Laci halála óta, folyamatosan rá gondolok. Rengeteget sírok és beszélek hozzá, amikor érzem a lelke jelenlétét: ‘Laci, miért tetted ezt’? Az a meggyőződésem, ha nem váltunk volna el, még ma is élne” – nyilatkozta a férfi korábbi felsége.

 „El akartam dobni az életemet”

„A szerelmem halála napján el akartam dobni az életemet, mert teljesen reménytelennek éreztem a helyzetemet. Nincs saját házam, az egyik rokon fogadott be az erdőteleki lakásába, de a három gyermekem nem fér el nála, ezért nevelőszülőknél élnek” – mondta Judit.

Megszólalt a lelkiismerete  

„Kavarogtak a fejemben a gondolatok, és elindultam a vasúthoz, hogy majd az érkező szerelvény elé lépjek. Útközben azonban megláttam a keresztet, és abban a pillanatban megszólalt a lelkiismeretem: nem hagyhatom magukra a gyerekeket” – fogalmazott a nő.

Hazavinné az urnát az özvegy

A legfrissebb hírek szerint hazavinné férje urnáját az áldozat özvegye. Mónika a két közös gyermekük mellett az asszony előző kapcsolatából származó négy gyerekét is együtt nevelték. Az asszony azt mondta: nem viszi ki a temetőbe László hamvait, mert azt szeretné, hogy a szerelme örökre vele maradjon. Az otthonában szeretne egy méltó helyet kialakítani az elhunyt számára.

Nem fogadja el az előző feleség

Az elhunyt férfi előző felesége, Judit azonban ezt nem akarja elfogadni. A korábbi feleség tudja, hogy a törvény szerint Mónikát illeti a döntés joga, mégis úgy érzi, hogy erkölcsileg van beleszólása abba, hogy mi történjen László hamvaival.

„Folyamatosan érzem a jelenlétét”  

„Folyamatosan érzem a volt férjem jelenlétét. Tudom, hogy egyesek nem hisznek nekem, de a volt férjem lelke mellettem van. Szerettük egymást, ezért sosem lett volna szabad elválnunk, boldogan neveltük a három gyermekünket. A szívem mélyén mindig is abban bíztam, hogy visszajön hozzám” – fogalmazott a Ripostnak.

Kegyetlenség lenne

„Kegyetlenségnek tartanám, ha Mónika valóban a házában helyezné el Lacit, hiszen akkor csak az ő különleges engedélyével látogathatnám a volt uram nyughelyét” – tette hozzá.

A gyerekeket kihagyják a vitából

Kicsi rá az esély, hogy a két asszony megbékél és megegyezik egymással, de azt mindketten megígérték, hogy a féltestvéreket sosem hangolják majd egymás ellen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció