Dunában sodródó holttestet találtak Budapesten, a Megyeri hídnál. A helyszínről származó információk alapján egy harmincöt év körüli férfi holttestét emelték ki a folyóból. A rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja az eset körülményeit

Kiemelték a folyóból

Egy, a Dunában sodródó holttestet találtak Budapesten, a Megyeri hídnál. A helyszínről származó információk alapján egy harmincöt év körüli férfi holttestét emelték ki a folyóból. A BRFK sajtóosztálya azt közölte, hogy nem merült fel idegenkezűség gyanúja, és a rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja az eset körülményeit. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Holttestet találtak a Kopaszi-gátnál

Vízben sodródó holttestet találtak a vízirendőrök Budapesten, a Kopaszi-gátnál. Annak a férfinak a holtteste került elő, aki néhány nappal korábban ugrott a Dunába a Margit hídról. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Bulizni indult

Néhány hete írtunk arról, hogy megtalálták annak a fiatal férfinek a holttestét, aki ugyancsak a Margit hídról ugrott a Dunába. A salgótarjáni fiatalember állítólag bulizni ment az egyik barátjával, amikor megtörtént a baj. Csaknem négy nappal az eltűnése után, a folyó szigetújfalui kompkikötőjénél bukkantak rá László maradványaira.

Késő esti bejelentés

A BRFK információi szerint július 3-án 22 óra 55 perckor érkezett bejelentés, hogy egy ember a Margit hídról a Dunába esett. A rendőrség adatai szerint a férfi utoljára ismert ruházata szürke póló, fekete farmer és egy kék sporttáska volt. Lászlót napokon át keresték, és végül pénteken oldódott meg az ügy.

Szigetújfalunál találták meg

László holttestét a Duna szigetújfalui kompkikötőjénél találták meg. Bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel, a Ráckevei Rendőrkapitányság az eset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja – tájékoztatta a Borsot a BRFK Kommunikációs Osztálya.

Aggódtak és imádkoztak

László családja egészen a végsőkig aggódott és imádkozott, hogy előkerüljön a sokáig eltűntként jegyzett fiatal. A lap szerint a férfi testvére még egy nappal a holttest megtalálása előtt is arra buzdította ismerőseit, hogy osszák meg a fiatal fényképét, hiszen a Duna bármelyik részén lehet már.

Egy vendégmunkás fulladt a Dunába

Ahogyan arról hétfőn beszámoltunk, egy 29 éves férfi az Újpesti-öbölben került bajba. Bár a partról egy ember utána úszott, nem tudott már segíteni rajta. Elmondása szerint húsz méterre beúszott a parttól, de a zavaros vízben elmerült személyt nem találta meg.

Alkoholt fogyaszthatott

Kiderült, hogy egy román vendégmunkásról volt szó. A parton bort ihatott, majd ezt követően ment a vízbe. Hiába keresték nagy erőkkel, már csak a holttestét tudták kiemelni a vízből.

Minden eszközt bevetettek

A vízirendészet és a katasztrófavédelem búvárai is hamar keresni kezdték. Még a levegőből is megpróbáltak a nyomára bukkanni. Végül a férfi élettelen testét a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat segítségével emelték ki a vízből. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció. Fotó: archív.