Legalább százan keresik azt a 6 éves kisfiút, aki hétfőn délután tűnt el Tolna megyei otthonából. A szülők elmondása szerint a szélvihar miatt nyílt ki az ajtó, így tudott kijutni a házból az autista kisfiú. A gyermek kabátot sem viselt. 

Eltűnt a 6 éves kisfiú

Eltűnt egy 6 éves kisfiú Tolnán március 27-én, délután. A gyermeknek a család Mözs városrészben található Temető utcai otthonából veszett nyoma. A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Facebookon osztotta meg a felhívást az eltűnt kisfiúról. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem nagyon kommunikál

Bejegyzésük szerint Nyári Gergő Dávid az eltűnésekor szürke pulóvert és kék nadrágot viselt. Azt írják,  a gyermek igencsak visszahúzódó, nem nagyon kommunikál az emberekkel. A kisfiú úgy tudott kijutni az ingatlan területéről, hogy a viharos szél következtében kinyílt a kertkapu – mondta Komlósiné Kiss Anettől, a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Több mint 100-an keresik a kisfiú

Forrás: Facebook

Legalább százan csatlakoztak a kereséshez

Nagyon sokan, legalább száz ember keresi az eltűnt mözsi kisfiút, Nyári Gergő Dávidot –mondta hétfő este a tolnai polgárőrség elnöke. Szilák Henriette elmondta: a mözsi kisfiú eltűnéséről délután 5 óra körül érkezett bejelentés, előbb a rendőrség, majd fél hat körül a polgárőrség is megkezdte a keresést. 

Civilek is keresik

A tolnai és szekszárdi rendőrökön és a polgárőrökön kívül a Szekszárdi Kutató-Mentő Egyesület keresőkutyás egysége, valamint civilek, főként ismerősök is csatlakoztak a kisfiú felkutatásához. a keresőkutya a háztól elindult egy nyomon, de ez sem járt eredménnyel.

Vizsgálják a kamerafelvételeket

A kutyás keresést a viharos szél is nehezíti. A gyermek utáni kutatást most a magánházaknál felszerelt kamerák által rögzített felvételek ellenőrzésével folytatják, hátha valahol rögzítették a fiú útvonalát. A helyszínen szerzett nem hivatalos információnk szerint a fiúról – lakhelyétől nem messze – több kamera is készített felvételt.  – írja a teol.hu

Kabát sem volt rajta

Kedd reggel a kisfiú családjának egyik ismerőse azt írta a közösségi oldalra, hogy nemrég beszélt a kisfiú anyukájával, aki azt mondta, még kabát sem volt a 6 éves gyermeken, amikor kiszökött a házból. Kisfiú nagymamája azt írta, hogy a gyermek autista, nagyon szereti a színes, villogó fényeket, főleg a kéket. Csalogató lehet neki a villogás. „Hátha ez segít”.

Itt lehet jelentkezni

Aki bármilyen információval rendelkezik Nyári Gergő Dávid eltűnésével kapcsolatban, hívja haladéktalanul a 0674501106-os számot vagy a 112-és segélyhívót!” – olvasható a bejegyzésben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Nyári Gergő Dávid – Forrás: Facebook