Halálos légibaleset történt Ráckeresztúrnál – írják a rendőrség oldalán. A mentőszolgálat tájékoztatása szerint egy ember meghalt, a honvédség is részt vesz a mentésben.

Meghalt egy ember

Egy kisrepülőgép csapódott Martonvásár és Ráckeresztúr között elterülő mezőgazdasági területre szombaton 10 óra körül. A helyszínre mentőautók és mentőhelikopter is érkezett. Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint egy ember vesztette életét a balesetben.   A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Nagy volt a készültség

A helyi Facebook csoportban azt a közelben élők, hogy rengeteg tűzoltó és rendőr sietett a baleset helyszínére. Később mentőautó és mentőhelikopter is érkezett.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A honvédség gépe is a helyszínre ment

Korábban a Magyar Honvédség azt közölte Facebook-oldalán, hogy egy eltűnt kisrepülőgépet kerestek Martonvásár környékén, az akcióban pedig részt vett az MH légi kutató-mentő szolgálata is.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Ez a honvédségi helikopter indult el a mentéshez

Kiemelt kép: illusztráció (egy korábbi baleset felvétele)