15 évvel a borzalmas rémtett után méltó nyughelyre talált a testvérpár, akiket a nevelőapjuk gyilkolt meg még 2009-ben Diósjenőn. Ahogyan arról beszámoltunk, H. József 2009 februárjában a diósjenői házukban összeveszett a 19 éves nevelt lányával, Alexandrával, akiről megtudta, hogy gyermeket vár. Többször fejen ütötte, majd megrugdosta a földre kerülő fiatalt, aki meghalt. A vád szerint a holttestet az élettársa segítségével még aznap elásta az udvaron.

A másik lánnyal is végzett

József, egy hónap múlva az áldozata 14 éves húgával veszett össze, aki bevásárlásra kért pénzt tőle. A veszekedés közben a háza udvarán fojtogatta őt, majd úgy megverte, hogy belehalt.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiásta a maradványokat

A holttestet előbb egy ágy alá rejtette, majd éjjel a közeli erdőben elásta. A férfi, 2015 nyarán arról értesült, hogy az erdőt fel akarják parcellázni, ezért a csontokat kiásta és elégette, a maradványokat pedig máshol földelte el. A 2009-es gyilkossági ügyeket sokáig nem sikerült felderíteni, csupán másfél esztendeje kattant H. József csuklóján a bilincs. Ugyan előbb az idősebb, majd a fiatalabb lány maradványait is megtalálták.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Szörnyű időszakot élt át

„Szörnyű időszakon ment keresztül az egész családunk, borzasztó, ami a testvéreim haláláról kiderült, de most végre mindannyian megkönnyebbülhetünk. El sem akartam hinni ezt a horrortörténetet. A mostohaapánkat nem így ismertem, teljesen lesokkolt, amikor megtudtam, miket művelt” – mondta Magdolna, a húgát és nővérét gyászoló nő, akiben talán csak most tudatosul, hogy ő is a testvérei sorsára juthatott volna.

Az anya mindenről tudhatott

Másfél éve az idősebb lány csontvázát találták meg az udvarukban elásva, fél éve pedig a húga, Krisztina csontjai is előkerültek. Nemrég derült ki, hogy a lányok édesanyja tudhatott a szörnyűségről, sőt, segédkezett is a holttestek eltűntetésében. A megölt gyerekek édesanyját bűnpártolással vádolták meg.

Mindent tagad

A nő nemrég interjút adott. Egy Diósjenő közeli településen él, és minden vádat tagad. Akkor azt mondta, mindenképpen ott akar lenni Krisztina temetésén. A család azonban kitiltotta a búcsúztatóról.

A párja vádolta meg?

„A volt párom vádolt meg azzal, hogy valójában nem ő, hanem én öltem meg a gyerekeimet, de a hazugságvizsgáló tisztázott. Én egy édesanya vagyok, még egy pofont sem adtam nekik soha. Aztán azzal állt elő, hogy segítettem neki elásni őket, de mondjon már nekem egy édesanyát, aki ilyenben részt vesz…!  – mondta a nő.

Rajtakapta a harmadik lányával

„Ami tény, a harmadik lányommal valóban rajta kaptam őt egyszer, aki akkor csupán 16 éves volt. A mai napig hiányoznak a lányaim! Velük együtt én is meghaltam. Teljesen tönkrement az életem” 

Kitiltották a temetésről

„Szandi temetésére ugyan eljött, de akkor még hivatalosan nem lehetett tudni arról, hogy annak idején a gyilkos nevelőapánk cinkosa volt. Most viszont ezt már bizonyosan kiderült, ezért kitiltottuk őt a szertartásról, hogy semmiképp ne jöjjön el” – mondta a nő fia.

Néhány csontot találtak

„Habár Szandit tavaly koporsóban tudtuk temetni, Krisztinának csak maréknyi csontja maradt épségben, ezért helyeztük őt egy urnába. A 45 éves korában, még a lányok eltűnése előtt meghalt édesapánkkal kerültek egy sírba”- mondta a lányok testvére.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a holttestek feltárása Diósjenőn – Forrás: police.hu