Egy Volkswagen Passat és egy Ford Turneo Custom kisbusz ütközött össze a 8. kerületben a Práter és a Futó utca kereszteződésében, a baleset során összetört a Nagykovácsiban élő Ujhelyi István, EP-képviselőt szállító Volkswagen mikrobusz is.

Nem érezte jól magát a sofőr

A szlovák rendszámú Volkswagen tulajdonosa a balesetet megelőzően orvosi kezelésen vett részt. Mivel nem érezte jól magát, nem akart volánhoz ülni, állapotos feleségét kérte meg, hogy vezessen. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Három autó sérült meg

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Figyelmetlenség

A férfi az anyósülésről navigált, az autó vezetője vélhetően figyelmen kívül hagyta a jobbkézszabályt és behajtott a kereszteződésbe, ahol összeütközött a Ford kisbusszal – írja a baleset-info.hu oldal.

Meggyűrődött autók

Összetört Ujhelyi autója is

A Ford az ütközés következtében felhajtott a járdára, és beletrafált egy Volkswagen mikrobuszba, amelyről kiderült, hogy Ujhelyi István EP képviselő járműve.

Csúnyán összetört a Passat eleje

Rohant a reptérre

A politikus a balesetet követően megjelent a helyszínen, majd a rendőrségi intézkedést követően indult is a reptérre, ment vissza Brüsszelbe. Mivel a gép nem várta volna meg, sietnie kellett. Beült a sérült kisbuszba és kiment vele Ferihegyre. Szerencsére a vonóhorog megvédte a kisbuszt a nagyobb sérüléstől. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/G.K., Kiemelt kép: Ujhelyi István- BPK-montázs