Három személyt a tűzoltók emeltek ki, amikor fának csapódott és felborult egy autó Kiskunfélegyházán.

Kisodródott és felborult

A Szentesi úton haladt az autó, amikor egy kanyar után a kocsi kisodródott, egy fát kidöntött, egy kőtömbnek is neki csapódott, majd az oldalára borult. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Hárman szorultak be

A helyszínről származó információk szerint az autóban ülő két nő és egy férfi beszorult.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Segítségért kiabált

Egy munkába tartó nő hallotta meg a segítségért kiáltó beszorult embert, azonnal odarohant, és már hívta is a mentőket, a tűzoltókat és a rendőrséget.

Kiemelték őket az autóból

A kiérkező tűzoltók mind a három személyt kiemelték a teljesen összeroncsolódott kocsiból, majd a járművet áramtalanították és kerekeire állították. Úgy tudjuk, hogy a mentők mindhárom személyt kórházba szállították.

Felmerült az ittasság gyanúja

A gépkocsi vezetőjénél felmerült az ittasság gyanúja is, ezt még tovább vizsgálják. A helyszínelés idején félpályás útzár volt érvényben az érintett szakaszon.

Ütközés a kereszteződésben

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy személyi sérüléssel járó balesetet okozott egy Ford Mondeo sofőrje, majd elhajtott a helyszínről szombat délelőtt a fővárosban. 

Nagy sebességgel érkezett

Egy Fiat Brava haladt a 12. kerületi Alkotás utcán a Városmajor utca felől a MOM Park felé. A Nagyenyed utcai jelzőlámpás csomóponthoz érve a zöld jelzésen egyenesen továbbhaladt. Ám ekkor a Nagyenyed utcából – ez a sofőr szerint jobb oldalról – egy nagy sebességgel érkező, szürke Ford Mondeora lett figyelmes.

Egyenesen neki egy oszlopnak

Számára nem úgy tűnt, mint ha meg akarna vagy netán meg tudna állni a jármű. A Fiatot vezető férfi elrántotta a kormányt, így a Mondeo elszáguldott mögötte, így viszont a Fiat Brava egyenesen a jelzőlámpákat tartó acél oszlopnak rohant.

Szinte driftelt

A Ford sajnos ezek után sem lassított, simán elhajtott a helyszínről a Széll Kálmán tér felé. A sarki bolt előtt egy gyalogos várt a zöld jelzésre, ő végignézte az egészet és megjegyezte a Ford rendszámát, majd elmondott minden részletet a rendőröknek. Például azt is, hogy a Ford olyan gyorsan vette be a balkanyart, hogy még meg is csúszott közben.

Kórházba szállították

A vétlen sofőr autójában nem nyílt ki a légzsák (azt nem tudjuk, be volt-e kötve, mindenesetre a biztonsági öv a helyén volt), beverte a fejét a kormányba, őt a mentők a Szent János kórházba szállították, még nem tudni, hogy 8 napon belül vagy túl gyógyuló sérüléssel. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció