Vasárnap késő délelőtt szerencsés kimenetelű hármas karambol történt a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető 4-es főúton, a D porta magasságában.

Hármas ütközés

Egy szlovák rendszámú KIA Sportage és egy magyar Mazda 5 szemből, félig frontálisan ütközött egymással, amelynek hatására a Mazda a szalagkorlátnak csapódott, valamint egy magyar Hyundai Fastback is nekiütközött. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Áttért a szembesávba

A KIA a városközpont felé oldalon a belső sávban közlekedett, majd eddig ismeretlen okból áttért a bal oldalra és a kifelé haladó belső sávban érkező Mazdának rohant.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Szétszóródott alkatrészek

Leszakadtak a futóművek

A KIA bal első futóműve azonnal kiszakadt, a Mazda pedig keresztbe csúszott és a jobb oldali szalagkorlátnak ütközött, aminek hatására a jobb első futóműve szintén kiszakadt. A Mazda mögött érkező pedig Hyundai a Mazda jobb hátsó sarkának ütközött.

Durván sérült a Mazda eleje

Nem sérült meg senki

A KIA-ban csak a sofőr utazott, egy fiatal férfi, a Mazdában egy háromtagú család, a mentők mindenkit megvizsgáltak, szerencsére egyikőjük sem sérült meg, de az anyuka nagyon el volt keseredve, többször is sírva fakadt.

Itt történt a baleset

Jobb a biztonság

A balesethez a tűzoltókat nem riasztották, a szentendrei esetkocsi minden bizonnyal csak belefutott a balesetbe.

Ez lett a Hondával

Lezárták az utat

A karambol, illetve a leszakadt alkatrészek miatt bő fél órára a főút mind a négy sávját lezárták, később egy-egy sávon haladhatott a forgalom, a 200E buszt pedig a helyszínelés ideje alatt, egy órán keresztül az Üllői útra terelték. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: G.K.