A sztárok élete sem könnyű, a sikerrel, a pénzzel és az ismertséggel együtt jár, hogy utálói is lesznek az embernek. Nem biztos, hogy a féltékeny és irigy emberek a legveszélyesebbek, sokszor a legnagyobb rajongók azok, akik annyira el tudnak borulni, hogy amikor meglátják a kedvenc sztárjukat, bármire képesek lesznek, akár gyilkolnak is. Korábban a TV2 Dancing with the Stars című műsorának egyik szereplőjét, Pásztor Annát is le akarta szúrni az egyik rajongója.

Meg akarták késelni

A Budapest Parkban lépett fel az Anna and the Barbies 2018 augusztusában, amikor is az együttes énekesnőjét, Pásztor Annát meg akarta késelni az egyik rajongója. Anna elmondása szerint a férfi már hosszú ideje zaklatta őt üzenetekkel a Facebook-oldalán, és hiába kérte őt, hogy hagyja békén, hiába tiltotta le, a zaklató négyszer is újra jelentkezett egy másik profilból.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Szólt a biztonsági őröknek

Anna az ominózus Budapest Parkos koncert előtt szólt a biztonsági őröknek, hogy a zaklató megfenyegette a családját és kapott egy olyan üzenetet is tőle, hogy tudja, hogy soha nem lehet az övé, ezért saját kezével akarja megölni. A biztonsági őrök egy fotó alapján kiszúrták a több ezer ember közül a férfit, akinek a cipőjébe volt rejtve egy kés. A zaklató ezután előzetes letartoztatásba került és vádat emeltek ellene.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Öngyilkos lett a börtönben

2019 februárjában öngyilkosságot kísérelt meg Pásztor Anna zaklatója a börtönben, az őrök viszont két percen belül a zárkába értek és megkezdték az újraélesztését, majd miután stabilizálódott az állapota kórházba szállították. Azonban hiába stabilizálták és kapott szakszerű orvosi ellátást, reggelre elhunyt a kórházban.

Több sztárt is zaklatott már

A legbetegebb rajongó címére nagy eséllyel pályázik Vitalii Sediuk, aki több világsztárt is támadott meg és zaklatott már. A kedvenc helye a vörös szőnyeg, ahol ölelgette már Leonardo DiCapriot és Bradley Coopert is, akik nyugodtan viselték a férfi zaklatását. Will Smith még ennél is rosszabbul járt, hiszen meg akarta csókolni őt ez az elvetemült rajongó, akinek végül egy pofon lett a jutalma.

A legutóbbi esete

Itt még nincs vége Vitalii Sediuk sztárzaklatási ügyeinek, 2016-ban a milánói divathéten az egyik legnépszerűbb modellt, Gigi Hadidot támadta meg. Gigi a nővérével sétálgatott a kamerák kereszttűzében, amikor a férfi egyszerűen csak mögé ment és felemelte őt. A modell korábban boxolt is, az ott szerzett tudás pedig jól jött ebben az esetben és egy hatalmas könyököst osztott ki a támadójának, aki azonnal elengedte őt.

Közös képet akart csinálni

Dombóvári Istvánnal 2017-ben történt egy eset, amikor egy közös fotó készítés fajult tettlegességig. Pedig Dombi bele is ment a közös képbe az egyik rajongóval, akitől csak pár perc türelmet kért, amíg gyorsan befejezi, amivel éppen foglalatoskodott. A férfi azonban nem várt, inkább a humorista mögé ment és tiszta erőből fejbe vágta.

Gyerekkel volt

Dombi a földre esett a fejére mért ütéstől, de azonnal vissza akart vágni: „Miután megütött, felpattantam, és reflexből azonnal vissza akartam vágni, de egy másfél éves gyerek fogta a kezét. Szerencsére észnél voltam, és a hirtelen haragom ellenére nem tettem semmit.” – mondta a humorista.

A legismertebb eset

Nem csak a legismertebb, hanem a legdurvább eset is az, amikor John Lennont több lövéssel meggyilkolta az egyik rajongója 1980 decemberében. Pedig pár órával előtte autogramot is kapott Mark David Chapman, sőt még egy közös fotója is készült a The Beatles zenészével. A gyilkosnak annyi indítéka, volt hogy híressé akart válni, Lennonak pedig annyi „bűne”, hogy híres volt.

 Azóta is börtönben ül

„Nagyon híres volt. Nem a jelleme miatt öltem meg, vagy azért, amilyen ember volt. Egy családszerető ember volt. Egy ikon. Azért gyilkoltam meg, mert nagyon, nagyon, nagyon híres volt, és az egyetlen ok az volt, hogy én nagyon, nagyon, nagyon, nagyon szerettem volna hírnévre szert tenni, nagyon egoista voltam.” – mondta az egyik meghallgatásán a gyilkos. Chapman azóta is egy börtöncellában ül és valószínűleg ez már így is marad az egész élete során, hiszen már 10-szer is elutasították a szabadon bocsátási kérelmét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Pásztor Anna a Dancing with the Stars című műsorban – Forrás: TV2