Egy holttestet találtak egy korábban kigyulladt házban a Zala megyei Belsősárdon. Hasonló eset történt  a Békés megyei Kertészszigeten is, itt is életét vesztette egy ember.

Gyanús volt az ételhordó

Kedd este negyed nyolckor érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, miszerint Belsősárdon egy ideje nem láttak egy embert. A bejelentőnek az épület elé kihelyezett érintetlen ételhordó szúrt szemet. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nagy házról volt szó

Hat lenti tűzoltó a helyszínre ment, és a százötven négyzetméteres családi házban egy korábbi tűz nyomait észlelte. A házban egy halottat találtak. Nem zárható ki, hogy az illető a tűz oltása közben szenvedett füstmérgezést.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Az állatok kimenekültek

A házban egy kutya és egy macska is volt. Az állatok a tűzesetet túlélték, állatvédőkhöz kerültek – áll a katasztrófavédelem közleményében.

Kertészszigeti sorházi lakásban is tűz volt

A negyven négyzetméteres lakás konyhájában – ahol a sparhelt és a konyhaszekrény között, hét négyzetméteren egy korábbi tűz nyomai voltak láthatók – egy holttest feküdt. Nem zárható ki, hogy füstmérgezés áldozata lett – írták.

Jászapátiban nem történt tragédia

Tűz keletkezett egy lakóházban, Jászapátiban, a Dankó Pista utcában. Berendezési tárgyak égtek az egyik helyiségben. A tűzoltók eloltották a lángokat, az épületben senkit sem találtak.

Szentesen a gázzal is gond volt

Tűz volt egy kétszintes családi házban Szentesen, a Móricz Zsigmond utcában. A város hivatásos tűzoltói érkeztek a helyszínre, és rövid időn belül megfékezték a lángokat. Gázszivárgás miatt a gázszolgáltató szakembereit is a helyszínre kérték.

Tűz a temetőben

Hétfőn este tűz keletkezet a dunakeszi temető kis kápolnájában. A mécsesek okozták a bajt ugyanis a fazsalugáter meggyulladt. Tűzoltókat kellett hívni. Az anyagi kár nem jelentős, de a költségeket az önkormányzat kénytelen állni. Az esetről a Dunakeszi Post közöl részleteket.

Autó is kigyulladt

Kigyulladt egy személyautó Urán, a Kossuth közben. Teljes terjedelmében égett a jármű, amikor a csengeri önkormányzati tűzoltók a helyszínre érkeztek. Az egység eloltotta a lángokat, és visszahűti a gépkocsi felhevült elemeit.