A 18 éves édesanya egyedül várta a babáját, mert a vér szerinti apa lelépett, amikor megtudta, hogy gyermeke lesz. Az anyuka közben összejött egy 19 éves sráccal, aki úgy foglalkozott az újszülöttel, mintha a sajátja lenne. Egy este azonban minden megváltozott. A fiú fegyvert fogott a kiságyban fekvő babára és az édesanya szeme láttára lelőtte.

Az eset az amerikai San Antonio városban történt. A baba, akit Armani Cazare-nek neveztek el február 25-én született makk egészségesen. Tizennyolc éves édesanyja, Daisy Delacruz az ismerősök szerint fiatal kora ellenére szépen és szeretettel gondoskodott első gyermekéről. A baba vér szerinti apja amikor megtudta, hogy gyermeke lesz otthagyta a fiatal kismamát és lelépett.

Az anyuka négyhónapos terhesen azonban megismerkedett a 19 éves Lance Tello-val, akivel hamar szerelem alakult ki kettejük között. A férfi a terhesség alatt végig úgy viselkedett, mintha a saját gyermekét várná és mindenben segítette a fiatal kismamát.

Múlt vasárnap azonban egyik pillanatról a másikra rémálommá vált a tinédzseranya addigi gondtalan élete. „Olyan, mint egy lidércnyomás. Egyik pillanatban még itt volt a kisfiam, most pedig csak a gépek tartják életben” – zokogta a nő az újságíróknak.

Az orvosok szerint a gyermek számára nincs esély, mivel a vérveszteség miatt kialakult oxigénhiány következtében nagyon súlyos károsodást szenvedett, és gyakorlatilag beállt nála az agyhalál.

„Lance hirtelen megjelent a gyerekszobában. Előtte arról panaszkodott, hogy mennyire stresszes a munkája. Aztán a tükör elé lépett és percekig bámulta magát mozdulatlanul. Nagyon félelmetes volt. Végül a kiságy felé fordult, elővette a fegyvert és a kisfiamat bámulta. Azt üvöltöttem neki, hogy nem fogod lelőni a babámat, de már nem tudtam ellökni, túl későn ugrottam – mesélte könnyek között a gyerekgyilkossági kísérlet borzasztó részleteit az anya.

A 19 éves férfit a helyszínen letartóztatták. A kétségbeesett anya egyedül maradt minden jövedelem nélkül haldokló gyermekével, ezért jószándékú emberek a GoFundMe adománygyűjtő oldalon keresztül segítenek neki összegyűjteni az orvosi kezelésekre való összeget – írja a Bors a Mirror.com portálra hivatkozva.

Kiemelt kép: A fiatal édesanya ápolja a súlyos sérült kisbabát – Forrás: GoFundMe