Kidöntötte egy ház kerítését, megrongálta a mellette lévő gázórát, és ezzel gázszivárgást okozott egy gépkocsi a Délegyházához tartozó Galla tanyán.

A katasztrófavédelem csütörtök hajnalban honlapján közölte, hogy a szigetszentmiklósi hivatásos és a délegyházi önkéntes tűzoltók a gázszivárgás miatt kiürítették és áramtalanították a környező ingatlanokat, majd különleges emelőpárnával megemelték az autót, amely fennakadt a gázkészüléken. A gázművek munkatársai ezek után meg tudták szüntetni a szivárgást.

Néhány hónappal ezelőtt lesodródott az útról egy családi ház kertjébe, majd egy melléképületbe csapódott az alábbi képen látható szürke autó Szentendrén, a Vadkacsa utcában.

A balesetben személyi sérülés nem történt, azonban az autó egy gázórának is nekiment, amiből szivárgott a gáz – tájékoztatta akkor portálunkat Csámpai Attila a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

A szentendrei hivatásos tűzoltók megszüntették a gázszivárgást, áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd a helyszínelést követően drótkötél segítségével az úttestre kivontatták a fényképek alapján Fiat típusú autót.

Kiemelt kép: illusztráció

<
<