Több hónapon keresztül garázdálkodott az a három férfi, akiket a Fejér megyei nyomozók sikeresen elkaptak

A gyanús szerint az elfogott férfiakat hónapokon keresztül több lakásba, garázsba is betörtek, ahonnan számos dolgot elloptak. Emellett a garázsokban parkoló autók ablakait betörték és felfeszítették a gépjárművek ajtaját.

A rendőrök úgy vélik, hogy az elfogott férfiak Dunaújváros jó néhány pontján követtek el bűncselekményeket, különböző helyekről loptak ékszereket, informatikai és műszaki termékeket, horgászfelszerelést, kerékpárt, parfümöket, készpénzt. Leginkább ajtók és ablakok felfeszítésével, rongálás útján jutottak be a lakásokba, garázsokba.

Volt példa arra is, hogy lakások, garázsok bejárati ajtóit felfeszítették, ám mégsem vittek el semmit, azonban a rongálással több ezer forintos kárt okoztak a tulajdonosoknak.

Előfordult olyan is, amikor egy üzlet kirakatát, máskor pedig több parkoló személygépkocsi szélvédőjét betörve jutottak be a kiszemelt helyre, majd a zsákmányt magukhoz vették, végül a közelben mégis elhagyták azt.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság nagy erőket mozgósított a bűnözők elfogására, így sikerült a három férfit: Z. Jánost, I. L. Norbertet és H. Milánt elfogni, akiknél megtalálták az ellopott tárgyak nagy részét.

Fotó: Autófeltörés, Forrás: police.hu