Gyilkossággal vetett véget 40 éves házasságának egy nárai asszony, védekezésre képtelen férjének esélye sem volt. A 74 éves nő ittas volt a gyilkosság idején, a férje pedig nem tudott védekezni ellene.

Brutális kegyetlenséggel

A Győri Ítélőtábla csütörtökön ítélte el az asszonyt, aki brutális kegyetlenséggel végezte ki férjét. Az ügyészség közleménye szerint 40 éve élt házasságban az idős pár, a 81 éves férfi viszont 2 évvel ezelőtt egy súlyos betegség és baleset miatt mozgásképtelenné vált.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Magatehetetlen volt

A férfi annyira magatehetetlen volt, hogy már kommunikálni sem lehetett vele. A nő kezdetben ápolta házastársát, de idővel egyre nagyobb kihívást jelentett már neki.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Felmosónyéllel és bottal ütötte

A házukat elhanyagolta, a férfit pedig ápolatlanul hagyta. Az ittas 74 éves asszony 2021 júliusában nekiesett férjének. Az éjszaka folyamán legalább fél órán át ütötte-verte őt egy felmosónyéllel és egy bottal.

A helyszínen meghalt

Az ütések a fejét és felsőtestét érték, aminek következtében az idős ember a helyszínen meghalt.

Tizenkét évet kapott

A Szombathelyi Törvényszék 12 év fegyházbüntetésre, 8 év közügyektől eltiltásra ítélte. A másodfokú bíróság csütörtökön kihirdette egyetértését a nő bűnösségét és büntetését illetően.

Kettős gyilkosság Diósdon

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, 2020 áprilisában egy 18 éves férfi megölte két idősebb ismerősét, miután azok befogadták őt házukba, mert az elkövetőnek nem volt hol laknia. A fiatal férfit sajnálatból fogadta be a ház tulajdonosa. Az akkor 18 éves férfi haragudott az őt, állítása szerint, korábban bántalmazó ismerőseire, ezért a tragédia éjjelén magához vett egy 17 cm élhosszúságú fejszét. 

Meg is csonkította a holttestet

Felébresztette a már alvó házigazdát, majd 4-5 ütést mért a fejére és a nyakára, valamint csonkolta a jobb karját. Ez után átment a másik szobába, felkeltette a 65 éves lakótársat, majd őt is 4-5 fejszecsapással megütötte. Mindkét áldozat a helyszínen meghalt.

Vásárolni ment a benzinkútra

A férfi a gyilkosság után egy közeli benzinkúton alkoholt, csokoládét és energiaitalt vett, majd visszament a házhoz. Onnan hívta a központi segélyhívó számot és bejelentette, hogy baltával halálra verte két ismerősét. A helyszínelők is elborzadtak, amikor beléptek a diósdi házba. 

Bedrogozva játszott

Megcsonkított kéz, mély vágások a testeken és felismerhetetlenségig szétvert fej – ez a brutális látvány fogadta őket. Az egyik áldozat már gyerekkorától ismerte későbbi gyilkosát, ezért is fogadták be magukhoz. Gyakran veszekedtek, s az egyik este a többiek lefekvése után határozta el Zsolt, miközben a számítógépén bedrogozva játszott, hogy végez velük.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció