Mentőautóval karambolózott egy személygépkocsi Budapesten, a 18. kerületben. A mentőben egy beteg is utazott, őt és a sérült mentődolgozókat a baleseti intézetbe szállították.

Baleset a 18. kerületben

Baleset történt vasárnap délelőtt fél tíz körül a 18. kerületben, az Üllői út és a Lakatos utca kereszteződésénél, ahol az Üllői útra balról rákanyarodni próbáló autó beleszaladt egy megkülönböztető jelzéssel érkező mentőautóba. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Felborult a mentőautó

A Telex azt írja, a mentőautó egészen az ott lévő OTP épülete utánig, azaz több tíz méternyire sodródott az ütközéstől, és fel is borult. A helyszínre mentők és rendőrök is érkeztek.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Helyszíni felvétel

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Beteget vitt a mentő

Az Országos Mentőszolgálat azt írta, hogy a mentőegység egy beteggel haladt a kórház felé, amikor az autóval ütközött. Győrfi Pál kommunikációs vezető hozzátette, hogy a beteget, a személyautó vezetőjét és a mentőszemélyzet két tagját bevitték a balesetire, de az állapotukról nem adtak tájékoztatást.

Nem ittak alkoholt

A rendőrség a balesetről azt írta, mindkét sofőrt megszondáztatták, ami alapján alkoholt egyik jármű vezetője sem fogyasztott. A BRFK szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a baleset körülményeit. A kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: MTI/Mihádák Zoltán