A rendőrségi sajtófelhívás hatására feladta magát az a budapesti férfi, aki a villamoson lefejelt egy utast, a II. kerületi nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatták ki.

Egy férfi felszállt a 17-es villamosra, majd hangosan szitkozódott, majd lefejelte azt a férfit, aki rászólt a viselkedése miatt. Az elkövető ezután elmenekült a helyszínről. A sértett nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, azonban a fejet érintő bántalmazás alkalmas lehetett volna súlyos sérülés okozására is.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság az ügyben sajtófelhívást adott ki, amely alapján a Telefontanúhoz bejelentés érkezett, hogy az elkövető a 24 éves budapesti V. Gábor. A II. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói megállapították, hogy a feltételezett elkövető valóban megegyezik V. Gáborral, és elfogatóparancsot adtak ki ellene.

V. Gábor végül másnap a rendőrségi sajtófelhívás hatására feladta magát a kerületi rendőrkapitányságon – írja a police.hu.

A II. kerületi nyomozók a 24 éves férfit végül súlyos testi sértés bűntett kísérlet miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Kiemelt kép: illusztráció