Nem adta meg az elsőbbséget egy 61 éves bodajki férfi egy kereszteződésben, súlyos baleset lett a vége. A Mercedes a feje tetejére állt, hárman kórházba kerültek.

Nem adta meg az elsőbbséget

Egy 61 éves bodajki férfi közlekedett Mercedes típusú személygépkocsival Bőny külterületén, a 8152-es számú úton. Egy útkereszteződéshez érve, az „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla utasítása ellenére nem adott áthaladási elsőbbséget a neki balról érkező, 20 éves bábolnai sofőr által vezetett gépjárműnek, és nekiütközött. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fejtetőn állt meg a Mercedes

A karambol hatására mindkét autó az útról lesodródott, és a Mercedes a tetejére borulva állt meg – adta hírül a police.hu

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Hárman kerültek kórházba

A balesetben a vétlen sofőr, illetve az okozó autó vezetője és utasa súlyosan megsérült, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. Az eset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

Rosszul járt a bábolnai sofőr is

A figyelmetlenség ára

Kórházba kerültek a Mercedesben ülők

Figyeljenek oda!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a balesetek elkerülése érdekében felhívja a gépjárművezetők figyelmét arra, hogy az út mellett elhelyezett „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” és az „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtáblákra nagyobb figyelmet fordítsanak, az útkereszteződésekhez érve körültekintőbben vezessenek!

Fontos a türelem

Közlekedjenek türelmesebben, a reggeli és délutáni csúcsidőben még fokozottabban figyeljenek egymásra! A gépjárművezetés során igyekezzenek megérteni a másik sofőr vagy gyalogos szándékát, bosszankodás és türelmetlenség helyett legyenek előzékenyek, segítőkészek!

Meghalt a 24 éves lány

A Kékvillogó.hu adott hírt arról, hogy lesodródott az útról és fának csapódott, majd tetejére borult egy személyautó március 19-én 4 óra 30 perckor Ősi közelében. A kocsiban hárman utaztak, közülük a hátul ülő 24 éves lány kirepült a kocsiból és a helyszínen meghalt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: police.hu