Csak egy pillanatra aludt el a sofőr az M7-s autópályán és megtörtént a baj. A másodperc tört része alatt lehajtott a sztrádáról és árokba hajtott, majd orral a földbe fúródott az autó. Nem véletlenül látunk az autópályák mellett fáradtságra figyelmeztető táblákat: Ha fáradt, álljon meg! Egy benzinkútnál 15 percnyi szusszanással újabb 1-2 órára feltölthetjük magunkat. Nem érdemes spórolni a pihenéssel, mert nagy baj lehet belőle.

Elaludt a volánnál

Vasárnap dél körül az M7-es autópálya Fejér vármegyei szakaszán egy horvát rendszámú Hyundai i20 haladt Budapest felé. Pázmánd térségében, a 38-as kilométerszelvényben azonban az autót vezető horvát állampolgárságú férfi elaludt a volán mögött. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Durván becsapódott az árokba a Hunday

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Földbe fúródott 

A Hyundai jobbra lehaladt az úttestről, az árokba hajtott, majd orral a földbe fúródott. A sofőrnek nagy szerencséje volt, hogy a Hyundai eközben nem ütközött egy fának sem, így ő saját erejéből ki tudott mászni a roncsból, nem szenvedett sérülést. 

Bozótosban az autó

Darus emelőre is szükség volt

A helyszínre a székesfehérvári hivatásos és a pázmándi önkéntes tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet, majd segítettek a műszaki mentésben. A Hyundait végül darus autómentővel emelték ki szorult helyzetéből. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fejtetőn állt meg az autó

Keményen dolgozik a mentőcsapat

Szálításra kész a roncs

Képek forrása: Gémesi Autómentő